Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz LALA_kiraly #16 üzenetére

Furcsa, az egyszer biztos, de az intel alá tervezett nV nForce 680i SLI és 780i SLI déli hídja is egy az egyben egy nForce 570 SLI chip. Az északi híd ugyebár memvezérlős.

AMD690 nem lehet alatta, mert abban nincs memóriakontroller.

HGyu

• 04ahgy

nagyúr

válasz nesa #12 üzenetére

Itt nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik.

venember83 írta, #2: "Csak az kilógó akksi hátul ne lenne, ronda s nem praktikus."

Az, hogy ronda, az az ő szuverén véleménye, ezt elfogadom. Az előttem / utánam hozzászóló többség valószínűleg - saját magam pedig egyértelműen - azt kifogásoltuk, hogy megkérdőjelezi a praktikusságát.

Egyrészt kinyitott gépnél csak oldalról venni észre, és egyáltalán nem érvényesül a 90°-nál jobban felnyitott fedél miatt. Szemből nem észrevehető, felőled meg ugyebár nem is látszik.. Becsukott gépnél látszik alul / felülnézetből, és oldalnézetből, de becsukott laptopot meg ki nézeget?

Praktikusság: vegyük már figyelembe, hogy ez 12" méretű gép! Hol a fenébe férjen el benne 6 cellás akku máshol, mint kitüremkedve?
    Másrészt, mint pont ilyen méretű és megoldású akkuval rendelkező notebookot használó egyén, kifejezetten praktikusnak találom: egy kézzel is megmarkolható azon a részen a gép, lévén, az akku tömege miatt közel van a gép tömegközéppontja is. Egyébként ugyebár egy kézzel nem igazán jó a gépet megfogni, hogy nem legyenek benne feszítő erőhatások.

HGyu

• 04ahgy

nagyúr

Az akku az én Acer TravelMate 3012WTMi gépemen is pont ilyen kiugró. (Mármint a nagyobb, mivel kettő járt hozzá gyárilag.) Az, aki nem fogott ilyen gépet, lehetőleg ne nyilatkozzon, hogy zavaró, ugyanis egyáltalán nem az. Észre sem veszed.

Viszont úgy látom, átszámítva 260 ezer HUF ez a kis gép, mégis elég elmaradott. 10/100 LAN, B/G WLAN, 120GB SATA HDD.
    A Penryn proci az kellett bele, gyakorlatilag nem is fogyaszt. Viszont inkább lett volna valami kisebb, csak ULV változat. Hiszen a cikk hangsúlyozza, hogy üzleti gép. Akkor elsősorban a különféle dokumentumok, prezentációk, stb. kell elsősorban. Ennek tükrében egy üzletember inkább plusz egy óra akkuidőnek örül, mint egy észrevehetetlenül gyorsabb gépnek. Szerintem.

HGyu

Új hozzászólás Aktív témák