- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nem tudom. Én valahogy nem mernék Samsung notit venni.
-
Godefroy
senior tag
válasz
LALA_kiraly #24 üzenetére
Ja az tényleg más!
Mint amikor megvette a GM a Daewoot rögtön Chevrolet lett belőle... mennyivel más lett.Xpod: Ez épp így a jó.Legtöbbször szembe ül az ember a notebokkal.
-
Nekem tetszik. Az egyedüli, amit kicsit fura számomra, az az kitüremkedő mikrofon és fülhallgató csati. Ezt nem lehetett voln az oldalára tenni, vagy az oldalsíkba süllyeszteni?
-
Godefroy
senior tag
ATI200 is volt már Intel proci alá.
Olyan volt amilyen, de volt. -
parandroid
félisten
"Samsung notebook? Na ez már túlzás."
Attól, hogy te nem hallottál róla, a Samsung már jó ideje kínál notikat. Alapvetően nem is rosszakat. A hír értékén az ront, hogy nálunk, Magyarországon a Samsung nem forgalmazza ezt a termékcsoportot, és sem supportot, sem garanciát nem biztosít hozzá. Egy EU-tagállammal nyugatabbra ez sem jelent gondot.
p
-
04ahgy
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #16 üzenetére
Furcsa, az egyszer biztos, de az intel alá tervezett nV nForce 680i SLI és 780i SLI déli hídja is egy az egyben egy nForce 570 SLI chip. Az északi híd ugyebár memvezérlős.
AMD690 nem lehet alatta, mert abban nincs memóriakontroller.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Itt nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik.
venember83 írta, #2: "Csak az kilógó akksi hátul ne lenne, ronda s nem praktikus."
Az, hogy ronda, az az ő szuverén véleménye, ezt elfogadom. Az előttem / utánam hozzászóló többség valószínűleg - saját magam pedig egyértelműen - azt kifogásoltuk, hogy megkérdőjelezi a praktikusságát.
Egyrészt kinyitott gépnél csak oldalról venni észre, és egyáltalán nem érvényesül a 90°-nál jobban felnyitott fedél miatt. Szemből nem észrevehető, felőled meg ugyebár nem is látszik.. Becsukott gépnél látszik alul / felülnézetből, és oldalnézetből, de becsukott laptopot meg ki nézeget?
Praktikusság: vegyük már figyelembe, hogy ez 12" méretű gép! Hol a fenébe férjen el benne 6 cellás akku máshol, mint kitüremkedve?
Másrészt, mint pont ilyen méretű és megoldású akkuval rendelkező notebookot használó egyén, kifejezetten praktikusnak találom: egy kézzel is megmarkolható azon a részen a gép, lévén, az akku tömege miatt közel van a gép tömegközéppontja is. Egyébként ugyebár egy kézzel nem igazán jó a gépet megfogni, hogy nem legyenek benne feszítő erőhatások.HGyu
-
Foxi
senior tag
válasz
LALA_kiraly #16 üzenetére
A Dell is így hozta ki a Latitude XT-t. Lehet fogyasztásban jobb megoldást jelent, mint az Intel megoldása, vagy csak szimplán olcsóbb
-
Ste
addikt
árban tényleg nem rossz, de a agy kkuval mehetne többet is
lassan már az msi-samsung notikat is lehet típusszámról keverni
-
LALA_kiraly
őstag
Én sehogy nem értem ezt az integrált 1250-es dolgot. Ez azt jelenti, hogy amd 690-es chipset van alatta. Ezt ki, és hogy hozta össze?
Ha ez folytatódik lehetne 780as chipset is 3200al. -
Hebry
senior tag
Még mindig nem tudok nagyon bízni a Samsungban.
Az aksi meg ha kilóg egyáltalán nem zavaró. -
laci666
senior tag
Ha minőségre olyanok mint a samsung digikamerák hát akkor nem valami bizalom gerjesztő ez a samu laptop.
-
-
04ahgy
nagyúr
Az akku az én Acer TravelMate 3012WTMi gépemen is pont ilyen kiugró. (Mármint a nagyobb, mivel kettő járt hozzá gyárilag.) Az, aki nem fogott ilyen gépet, lehetőleg ne nyilatkozzon, hogy zavaró, ugyanis egyáltalán nem az. Észre sem veszed.
Viszont úgy látom, átszámítva 260 ezer HUF ez a kis gép, mégis elég elmaradott. 10/100 LAN, B/G WLAN, 120GB SATA HDD.
A Penryn proci az kellett bele, gyakorlatilag nem is fogyaszt. Viszont inkább lett volna valami kisebb, csak ULV változat. Hiszen a cikk hangsúlyozza, hogy üzleti gép. Akkor elsősorban a különféle dokumentumok, prezentációk, stb. kell elsősorban. Ennek tükrében egy üzletember inkább plusz egy óra akkuidőnek örül, mint egy észrevehetetlenül gyorsabb gépnek. Szerintem.HGyu
-
Integra
titán
válasz
venember83 #2 üzenetére
kinek hogy.. szerintem nem zavaró
nézd meg a dell notikat (pl d620), azokon a bővített akksi elől figyel hasonló formában
szoktam olyat néha használni és nem zavart egyáltalán. -
shteer
titán
válasz
venember83 #2 üzenetére
nem értem miért lehet zavaró a kinyúló akksi... nyomja a térdet, vagy miért?
gépelési hiba: a kommunikációt Fast Ethernet interfész
-
nesa
veterán
Legalabb mindenkinek jut 1 kis haszon
-
Grigorisz
aktív tag
Miért ne gyártana??? intel megveszi ő legyártja (ati-t nem amd-t azért szerintem csakhát ati-amd egyet jelent...)... ezen az elven érdekesebb, hogy az intel chipes lapok crossfire-t inkább támogatják mint az sli-t pedig az az ellenség technológiája.
Valószínű amúgy, hogy egyszerű a válasz: hamarabb kezdték az atis chipeket tenni a lapokra minthogy az amd megvette. -
Myers
senior tag
Samsung notebook? Na ez már túlzás.
Intel proci AMD chipsettel?
Mióta gyárt az AMD az intel alá chipszetet?
-
xedos
addikt
válasz
venember83 #2 üzenetére
Zavaró a kilógó aksi, de hasznos.
Mondjuk a SONY-nál úgy van megcsinálva, hogy megemeli a notit
+ könnyebb megfogni a notit :-) -
venember83
nagyúr
Árban nem rossz. Csak az kilógó akksi hátul ne lenne, ronda s nem praktikus. Mondjuk azzal elhiszem, hogy 5 óráig bírja. Az AMD chipset - intel proci páros érdekes, nem tudom mennyire bizalomgerjesztő.
-
xedos
addikt
SAMSUNG notikról kevés az infó...
Itthon talán nem is forgalmaznak hivatalossan -milyen lehet a mínősége?
Amúgy ez a cég mindent gyárt a harckocsitól kezdve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest