- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
még mielőtt bárki bármi rosszra gondol, a párcentis önbizalomforrás (centi-cl) valami márkás (hajós, DRAGON, keserű
) feles
-
vehement69
senior tag
hmm elsőre okádtam tőle (fehér változat), de most külsőre határozottan bejövős! voda nálam sem játszik
Amúgy én nem tudom hova tenni valahogy ezt az Androidot.. Nem érzem úgy, hogy pl egy HTC TouchFlo, új Gigabyte, meg úgy általában a WinMO, vagy egy Apple iPhone OS mellett van keresnivalójuk, valahogy olyan káosz/nem szép, meg olyan kutyult dolognak tűnik.. Lehet, a tájékozatlanság
Android tesztet én is várom! *boltba elmegy, vasvillát, fáklyát vesz, egy kis párcentis önbizalomforrást is bevág a tescos zacsiba, majd sheratan mellé beáll sátáni kacajjal!*
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest