- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
atti_2010 #24 üzenetére
a pram jó dolog de semmit nem tudunk róla még a működési elvén és egy pár prototipuson kívül. nincsenek mögötte sokéves gyakorlati tapasztalatok stb. de majd dddr4-ről néha átpillantok miről számolnak be a friss pram tulajok mikor érik be a dolog levetkőzve a gyermekbetegségeit ami minden újdonságnál elkerülhetetlen.
na szegény msi lapokról meg nem is beszélek csak offolok. tetszenek h ilyen letisztultak a lapjaik nincs telepumpálva a nyák mindenféle ellenállásokkal chipekkel meg kondikkal. -
Interceptor
addikt
Legtöbb felhasználó a játék miatt vesz jobb gépet, de a mai s775 rendszer(mondjuk egy E8xxx, Q8xxx simán elég, de még az én procimmal is elviselhető minden 1920*1080-ban is élsimítás nélkül) is bőven elég erre a szintre egy 6850-70-es vga-val megtámogatva. Ha a következő 5 évben is a konzolok határozzák meg a játékok grafikáját akkor az IB-vel is elfogunk döcögni 5 évig legalább.
-
MegalodonS
őstag
Igen sok,de en meg csak most gondolok pl valtani a C2Q,P5B laprol,pedig lassan az is annyi lessz mar.
Nem is tudom,hogy erdemes e varni az Ivy-re,vagy igazabol ki az,aki ki tudja hasznalni?? Azert ha valtok egy,i7-3820,32GB memoria kombora,az mire nem lessz eleg? Az elozo rendszeremnel sem gondoltam hogy nem kell majd par evente valtanom.Szerintem a hardverek tulfejlodtek az alkalmazasokon,jo van olyan amin nem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest