- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
VaniliásRönk #84 üzenetére
Ja ertem. Szerintem szerveralkalmazashoz az apu sem megfelelo, tehat ott maradni fog az sse/avx, workstationhoz meg meg sokaig lesz diszkret kartya, ott meg lehet nyirbalni es dp-zni is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #88 üzenetére
az az idióta kategória. de írtam ellenpéldát
-
lenox
veterán
válasz
VaniliásRönk #79 üzenetére
Hat nem tudom, akkor lehet, hogy ebben nem ertunk egyet, szerintem egysegsugaru felhasznalonak, aki aput vesz, semmi szuksege a cpu magok altal supportalt dp-n kivul mas dp-re. A harom szamot excel-ben osszeadni az is ossze tudja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
VaniliásRönk #79 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz új chipset. Az AMD 2013-ra a 2012-es procikat viszi tovább. Így nincs értelme egy új vezérlőlapkának.
A roadmapokból úgy látom, hogy a hagyományos homogén többmagos CPU-k eltűnnek. Az AMD-nek is volt 2013-ra egy 28 nm-es CPU-ja, de már nincs. Az Intelnél is eltűnt az Ivy Bridge-E ... végig marad az SB-E. Szerverre ezek szerintem ki lesznek fejlesztve, de asztalra már nem lesznek lehozva, mint korábban. -
lenox
veterán
válasz
VaniliásRönk #72 üzenetére
De hat ez konzumer cucc, nem? Azoknak mire kene dp, mikor az sp-t is alig tudjak hasznalni barmire.
-
Zeratul
addikt
válasz
VaniliásRönk #72 üzenetére
VLIW4 tud DP FPt, így ha az AMD is akarja akkor lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged