Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Hááát én haveromtól tudom a (nem) hivatalos választ, de egyelőre nem merik kitenni.

A jelek szerint szó nincs hardver hibáról. Egyszerűen csak smucig a Realtek és nem vette meg a 7.1. licencet, így a funkció ki van tiltva bitszinten.

Az AC Ryan meg mint nagy ügyfél erre kiverte a balhét és FW frissítést akar, a Realtek meg sír a költségek miatt.
Most "tárgyalnak" ...
-
misran
tag
válasz
DarkFater
üzenetére
Hali!
Ok, ez reálisan hangzik. Nem nagyon mélyedtem el a témában, csak valami hasonló kütyün gondolkoztam, és amiről egyszer valami rosszat hall az ember, azt már bátortalanul választja (ezek szerint ez a cél).
Azt hittem hogy az internet nyílt világában ezek a feldobott álhírek nem élnek meg.
Valami hiteles tesztet szívesen elolvasnék erről a kérdésről.Köszi a választ.
-
gyiku
nagyúr
no comment

-
Marczi
csendes tag
válasz
DarkFater
üzenetére
Poén on.
Hogy hol élek? Öregem, a profilomban ott van! Ja, vagy a fényposta miatt kérdezed? Utca/házszám/emelet/ajtó vagy GPS-koordináta+magasság a jobb? De azt hiszem, inkább megvárom míg valaki felteszi egy warez oldalra és letöltöm onnan. Az akkor ingyé van...
Poén off.Azért vannak még Mo.-n rendes emberek! A barátomnak is hoztak Németországból egy cirka 1000 €-s Makszutov-Newton távcsövet. Az illető amatőr csillagász volt, Németországban dolgozott, eljött, átvette a pénzt - akkor látták egymást először!!! -, írtak róla egy átvételli elismervényt, 2 tanú aláírta, aztán 1 hónap múlva hozta a cuccot. Szállítási költségként annyit kért, hogy egy hétig kipróbálhassa átadás előtt.
Egyébként tudom, hogy ritka az ilyen ember. A
a végén pont azt jelzi, hogy én sem gondoltam teljesen komolyan. Persze, azért ha valaki tényleg Rotterdamban jár és tud ilyet hozni onnan, akkor azzal szívesen egyezkedem a "szállítási költségről".... -
Gusztáv
addikt
Az érdekes, hogy nem tud felvétel közben 2. csatornát lejátszani. DVB-T kártyával tudtommal ennek nincs akadály ha olyan csatornát akar nézni az ember, ami ugyanazon a frekvencián van. Mivel a kártya úgyis az egész adatfolyamot leszedi, és ebből szedi ki a kíván csatorna adatait. Én maradok a pc-s vonalnál, ott sokkal rugalmasabbak a lehetőségek.
-
Marczi
csendes tag
DVB-C tuner: Hát, az nekem is jól jönne, mert kábeltévém van, vegyes csomaggal (analóg + digi) A szolgáltatótól kapott STB elég fapados. Az időzített bekapcsolás nem igazán működik, ezért videoval felvenni róla csak "online" tudok.
A szolgáltató fórumán többen kérdezték, hogy használhatnának-e másik STB-t, esetleg PC-s DVB-C kártyát. A válasz nemleges volt, mondván, hogy az egyes csomagok, szolgáltatások engedélyezése/tiltása kommunikációt igényel az STB-vel, és egy saját, eltérő STB programozásához szükségük van az STB teljes leírására, merthogy nem egységes a "nyelvezet". Nem tudom, ez csak kifogás-e, nem értek hozzá. Mindenestre hihető. Csak akkor tudnám igazolni, ha lenne egy másik STB-m. Ja, ez meg a másik! DVB-S és DVB-T STB-t tengernyit látok, DVB-C-s meg elég ritka. PC-kártyánál pedig alig-alig kapsz mást, mint analóg/digi földi szórású tunert. Gondolom, ezekből kiindulva nincs benne DVB-C... sajnos.De azért elfogadnám... Tényleg nem tud valaki ilyet hozni? Mondjuk a 229€ + 26€ szállítási költséghez nagyon közeli áron?

-
DarkFater
tag
Kedves Misran!
Te még nem hallottál a chipset háborúról?
Nem a DTS a gond, hanem a 7.1 True HD hangzás, ott van állítólag valami gebasz, de még senki sem igazolta, mert kevés embernek van olyan komoly cucca. (És ők inkább a drágább 100-200 ezer közötti árú modelleket veszik.
Ha valaki elkölt 1-2 millát egy komoly otthoni rendszerre, nem biztos, hogy egy olcsó lejátszót vesz... )Egyébként ez is egy olyan hír, ami sehol nem jelent meg csak a lejátszó.hu-n.
Milyen érdekes, hogy ők meg csak kizárólag SIGMA chipsetes lejátszókat forgalmaznak....
Nagyon korrekt.
Egyébként ez is egy olyan nem megalapozottan terjedő hír, mint amit a Sigma chipsetes készülékekre mondanak, miszerint pl a WD is úgy oldja meg a nehezebben kezelhető részek lejátszását, hogy nem szaggat meg kockásodik, hanem ennek elkerülése érdekében "butítja" a lejátszás minőségét, hogy az "Smooth" legyen.
Na ezt sem igazolta még senki...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
DarkFater
üzenetére
Még hogy adnak, de milyet...az esetek nagy részében olyan gagyit adnak hogy az siralmas...
Ha megoldták volna a DVB-C vételt is, akkor érdekelt volna, de így ez számomra haszontalan plusz amit nem tudnák kihasználni, mert a DVB-T rendszeren kis hazánkban iszonyat kicsi a kínálat, de ez nem csak itt igaz, mert nem egy olyan országot ismerek ahol hasonló a helyzet. -
zhagyma
őstag
Dual DVB-T tuner lehet benne: specification Szerintem sokkal használhatóbb lenne multiszabványos (DVB-T/C/S2) vagy cserélhető tuner opcióval. A gigabit lan sem lenne hátrány és természetesen sokkal - sokkal olcsóbbnak kellene lennie ... Gondolom a következő verzióban csöpögnek majd ezek a "ficsörök".
-
zsolt501
nagyúr
Én inkább arra lennék kíváncsi hogy DVB-T vagy DVB-C- t tud a tuner rész, legjobb az lenne ha mindkettőt, mint mostanában a jobb LCD TV-k.
-
mzso
veterán
Kíváncsi lennék vajon használható-e tv nélkül is zene lejátszásra. Bár van rajta kijelző ennyiből nem igazán tűnik alkalmasra rá.
-
misran
tag
Pont a PH-n linkelt be valaki egy cikket arról, hogy az aktuálisan Realtek chipsetet használó lejátszók nem tudnak DTS-t, valami HW hiba miatt. Ez Realtek chipsetes, de a gyártó oldalán is mintha láttam volna a DTS-t a funkciók között. Akkor ez hogy van most?
Ja, cikk itt: http://lejatszo.hu/?oldal=hirek&id=121
-
aronocs
tag
Csak nekem tűnik kevésnek egy hálózati lejátszónál a 10/100 Ethernet? Ugyan nincs vele tapasztalatom, de nem tűnik túlságosan időtállónak.
-
gyiku
nagyúr
http://playondvr.com/en/-en azt irjak, hogy 229 eur-tol indul a jatek, ugy baratibb lenne. na de itthon... amugy erosen elojott bennem a must have feeling.
aronocs: igen, gigabit lan elfert volna.
-
Sicilian
addikt
Nem rossz, nem rossz, csak az ára kicsit sokkk....
-
GrotESC
aktív tag
Nem spóroltak a távirányítón a gombokkal. Vajon abba a 90eHUF-ba benne van a vinyó is? Mert úgy tényleg megérné...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A szolgáltató fórumán többen kérdezték, hogy használhatnának-e másik STB-t, esetleg PC-s DVB-C kártyát. A válasz nemleges volt, mondván, hogy az egyes csomagok, szolgáltatások engedélyezése/tiltása kommunikációt igényel az STB-vel, és egy saját, eltérő STB programozásához szükségük van az STB teljes leírására, merthogy nem egységes a "nyelvezet". Nem tudom, ez csak kifogás-e, nem értek hozzá. Mindenestre hihető. Csak akkor tudnám igazolni, ha lenne egy másik STB-m. Ja, ez meg a másik! DVB-S és DVB-T STB-t tengernyit látok, DVB-C-s meg elég ritka. PC-kártyánál pedig alig-alig kapsz mást, mint analóg/digi földi szórású tunert. Gondolom, ezekből kiindulva nincs benne DVB-C... sajnos.
Ha valaki elkölt 1-2 millát egy komoly otthoni rendszerre, nem biztos, hogy egy olcsó lejátszót vesz... )