- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
első autóm, amit igazából a családtól örököltem, egy vw polo 6n1 volt, asszem 97'-es. kijött rajta a rozsda elég sok helyen tizennyolc éves korában, szóval inkább elengedtem.
citroen xsara picasso követte, fél év után összetörték alattunk, szerencsére egyetlen darabban szálltunk ki a feleségemmel, csak a nyakam húztam meg. kár érte, nagyon praktikus autó volt, a mai napig meglenne.
ezután gondoltam legyen megint német autó, vettem egy e46-ot. szerettem, de még a sokak által dícsért szerelőről is kiderült utólag, hogy simlis alak volt. amíg megvolt az autó nekiálltam matekozni, hogy igazából amit éves szinten a javításra költök, inkább beletolom egy új autó részleteibe, akkor legalább nyugi van.
e pillanatban egy dacia logan mcv stepwayt hajtok, amit nagyon szeretünk a feleségemmel és semmi pénzért nem válnék meg tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest