Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem minden tanyán van ló, és ha éppen az autóval kell indulni, akkor nem vagy kisegítve a lóval.
Magyarán: attól, hogy nem tudod valamiért elképzelni, hogy egy eszköz hasznos, mert Neked még éppen nem lett volna rá szükséged, még lehet az nagyon is komoly segytség.
A tanya helyett képzelj el egy éjszakai utcát, ahol éppen nem tudsz senkit megkérni, hogy ugyan már, segytsen már bikázni -- arról nem is beszélve, hogy egyre kevésbé lesz erre jelentkező, mivel a modern elektronikával szerelt autóknál a hesználati utasítás gyakran tiltja, hogy másik járművet indíts róluk!
Én az elmúlt két évben kétszer voltam olyan helyzetben, hogy egy lemerült akkumulátorú autót indítani kellett volna, volt is forgalom a környéken, mégis fél óra, illetve több mint egy óra telt el, mire valaki segített.
Van továbbá még egy elég széles felhasználói kör: a motorosok. A motorakkuk hajlamosabbak minden előzetes jel nélkül megadni magukat. Most februárban jártam úgy, hogy otthonról elindulva a hideg motor egy fordulatra indult, mentem vele 20 km-t, aztán egy óra állás után már csak nyöszörgött az indítómotor -- de az elmúlt 30 évben több mint 40 motorakkut használtam el 10 motorban, és az esetek nagyon nagy többségében hirtelen gyengültek el, de bikázással még indítható volt a motor.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NZXT Kraken X62
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest