Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ágica.21 #654 üzenetére
Ha jó az imei, akkor lehet, hogy a system-ben lévő "alapsávi" nem egészen passzol.
Ez esetben várhatóan az nvram nem sérült. Nem kell erőlködni a visszaállítással.Hogyan tudom csak a boot és a system.img-et visszaállítani?
Vagy flashtool-lal a boot és system szakaszokat pipálod be
vagy
ha az mtkdroidtools által, az sd kártyán létrehozott mentést CWM-ből visszaállítod. -
válasz
Ágica.21 #652 üzenetére
hát ennek az lett az eredménye, hogy felismeri hogy milyen szolgáltatós lennék, csak át van x-elve, így nem tudok telefonálni... továbbá eltünt felül az értesítési sávom is
Ez az eset még mindig jobb, mintha be sem kapcsolna.
Ugyanis ez esetben a mentésből csak a boot.img és system img visszatétele javasolt flashtool-lal.
Ekkor vissza kell kapnod a saját rendszeredet.Van imei számod? (tárcsázóban *#06# kóddal ellenőrizheted).
MTK toolsal ha van mentésed akkor md5 fileból vissza lehet állítani az IMEI-t,
az md5 fájl csak egy ellenőrzőösszegeket tartalmazó szövegfájl, semmi köze az imei-hez.
Az imei-t az nvram bin fájl tartalmazza (5MB-os fájl). Ha az megvan, akkor azt vissza lehet küldeni a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged