- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadiz
csendes tag
válasz
Predator2 #120 üzenetére
Szia,
Én nem vagyok szaki, így nem szakszerűen fogom elmondani, hogy mire kell figyelni.
Tele állásban és maxra rázoommolva egy adott dologra nézd meg, hogy gyorsan tud-e fókuszálni.
Amire talán nincs lehetőség: az elkészített képeken meg kell nézni (monitoron), hogy van-e pixel hiba a gépben a ccd-jén (ha minden igaz ez a fényérzékelője, azaz a lefotózandó tárgy fénye ide érkezik be, kvázi a szem retinája).
Meg úgy általában a többi funkció működik-e......videó rögzítés, menü, kijelző, digitális csatlakozók, elemtertó, memória kártya nyílás (itt pl. nekem van egy pöcök, amit az ajtó zárásnál lenyom. Ha ez letörne, mindig nyitva érzékelné a kártya nyílás ajtaját és nem kapcsol be a gép).Persze nem is tudom milyen fénygépet akarsz venni, ezeket egy digitális géphez írtam.
-
zadiz
csendes tag
válasz
feketepeti #118 üzenetére
Idő közben megoldódott, találtam egy A630 magyar nyelvű kezelésit és abból próbáltam kibogarászni.
Köszi azért a segítséget!
-
zadiz
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy régebbi Canon gépem van, de a saját topija már zárva van, ezért itt próbálnék meg segítséget kérni.
A típusa S2 IS, a kérdésem pedig a következő:
Csak amolyan kocafotós vagyok, és csak mostanában figyeltem fel arra, hogy exponálás után az elkészített képet nem a teljes kijelzőn mutatja, hanem mellette egy diagramon a ha minden igaz a fehér egyensúly értékeket. (de ebben nem vagyok biztos)Én úgy emlékszem, korábban nem mutatta az elkészült kép előnézete mellett ezt a diagramot. Hogyan tudnám ezt eltüntetni onnan?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv,
zadi
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest