- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Activision tényleg olyan mint a rák a gaming industry-n belül...[link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ProEvoFan #24 üzenetére
Nem, nem adnak el 20x többet belőle, mert akármennyire is ízlés (és joga van mindenkinek azt szeretni, amit akar) a Titanfall széria bőven a Call of Duty széria árnyékában van. Egyszerűen az a fajta gyors, könnyen elérhető sikerrel jutalmazó, ugyanakkor eléggé kompetitív multiplayer amivel utóbbi rendelkezik, azzal ez a széria rendelkezik egyedül. Ugyanezt a Respawn próbálja a Titanfall - al megvalósítani, de a robotos gameplay-én kívül (ami egyébként nem rossz ötlet) minden mást elég vérszegényen tálal. Ha nem így lenne, sokakat átmozdított volna CoD - ról, de a második rész esetén is tudtommal csak alacsony előadásokról számoltak be.
-
Dilikutya
félisten
1. Senki sem mondott olyan, hogy jönne új rész a Diablo-ból nagy gépekre.
2. A mobil Diablo-t fejlesztő cégnek már van egy ugyanilyen szutyok rpg-je, tele IAP-val. Tudod, ez az, amikor egy AAA játék többszörösét elköltheted, anélkül, hogy mindent megszerezhetnél. Nyilván az lesz, hogy csordogál az arany, amiből sok kell, nem minden fejlesztést vehetsz meg belőle, az a fizetőeszköz, ami meg kéne a sok aranyhoz meg komolyabb cuccokhoz, ritkán esik, cserébe egy zsák pénzért vehető. Szóval van miért örömködni.
3. A World of Warcraft még ma is akkora játékosbázissal bír, hogy megéri életben tartani, sőt fejleszteni, kiegészítőket csinálni.
4. A Heartstone egy vicc, nem játék.
5. Overwatch? Multis szemét. Ugyanaz, mint egy tucatnyi egyéb.
6. A Warcraft remasterednek várjuk ki a végét, tudtommal csak a felbontásokat modernizálják benne, bár az sem elhanyagolható. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
CoD WWII szerintem teljesen jó. De gondolom a normális kampányt a BO4-ből hiányolod. Nekem pl. nem hiányzik, a Ghosts óta egyik modern háborús résszel sem játszottam. Az ugyan nem volt rossz, de már semmire se emlékszem a sztoriból, leszámítva a program mesterséges memóriaigényét.
Persze messze nem a WWII a legjobb világháborús rész. Az első a kiegészítőjével verhetetlen a filmes helyszínek miatt, a második csak simán jó, a World at War meg kommersz játék létére elég véres. Ezt sajnálom is, hogy nem erőltetik játékokban, pedig ha azzal a motorral meg lehetett oldani... jó, nem nagy extra, mert nincs olyan nagyon kidolgozva a sérülésmodell, de legalább ha valami robban, akkor szállnak a végtagok, illetve nagy kaliberű gépfegyverrel is lehetett darabolni. Még az első Black Ops-ban volt hasonló, de már jóval visszafogottabban. -
KaitouP
nagyúr
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
".A Titanfall 2 köröket ver rá minden téren."
Az ilyen tényként kezelt kijelentéseket felejtsük már el, legalábbis úgy mindenképp hogy nem teszed azt hozzá, hogy "szerinted". Az is egy" szerintem", hogy a CoD jobb. Ez egy vélemény, mindenkinek más.
Viszont: a Titanfall, mint széria, szeretne ellenfelet állítani az azonos stílusban evező CoD -nak, de ez még a második résszel sem ment neki, egyszerűen a Respawn -nál nincs meg az a "recept", ami az konkurenciát évről évre sikeressé teszi. Ez pedig megmutatkozik bevételben, eladadott darabszámban, de legfőképp a játékosbázis méretében, és innen nézve, nem éppen ver köröket a Call of Duty szériára.
-
ProEvoFan
nagyúr
Értelek.Ezt nem tudtam.
Amúgy én nem szeretem a CoD sorozatot, de kellett valami lövölde a Titanfall 2 mellé, így a WW hangulat mellett döntöttem, de a normális kampány hiánya miatt nem lett belőle BF V.
Azért sokszor megmosolyogtatnak a technikai hiányosságok.Ezt így 2017ben ellehetett adni, plusz ez legjobban fogyó CoD rész is lett belőle....nos, én is megvettem, mert végül is ok a játék, de értetlenül állok a hatalmas sikere előtt.A Titanfall 2 köröket ver rá minden téren.
Érdekes dolog ez a CoD jelenség. -
batman91
őstag
Nem értem minek, hogyan és miért?
Teljesen lezárták a Modern Warfare szériát. Mondjuk engem az MW 3 óta nem érdekel a CoD. Az volt az utolsó része amit annak lehet hívni. Az utána következőek színtiszta szemetek.
-
laceszgamer
addikt
Nem is értem, hogy van valaki akit ez a hír meglep?
Jövőre majd AW, IW Ghosts, vagy egy új alcím, utána BO5 valoszinüleg ez lesz a menetrend.
-
nonsen5e
veterán
Egy dolog az életben tartás, és az aktív támogatás. Hülyék lennének nem életbentartani a WoW-ot, ha abból is tudják fejni az embereket a mikrotranzakciókkal és a timegatek miatt az előfizetéssel.
Diablo nagy cím vagy jön vagy nem, tudtommal szóval sem említették, hogy jön vagy, hogy aktívan dolgoznának. Ha örülsz a mobilnak, akkor tessék, játsszál ezzel. Ugyanez lesz, ugyanettől a cégtől, csak a generikus szörnyre ráhúznak két szarvat és ő lesz Diablo.
HS-ben meg folyamatosan költhetsz jó sok pénzt a contentre, ha nem akarsz konstans porbaalázódni azok által, akik költenek rá.
Ha ezek neked szimpatikusak, az szíved joga, szerintem jó pár évvel ezelőtt összehasonlíthatatlanul jobb cég volt a blizz. Értem én ezalatt, hogy nem a pénzügyi részleg tervezte a játékok legutolsó részleteit is meg, nem a "fejjük meg a lehető legjobban a játékosokat" rövidtávú szemlélet égisze alatt készítettek mindent, hanem azok csinálták a játékok tartalmi részét akik értettek is hozzá, majd azt monetizálták.
-
tuki2200
senior tag
Ezt mashogy latom
Diablo mobilnak orulok, jon diablo nagy cim is aminek szinten orulok. Jon a Warcraft aminek orulok, az Owerwatch baromi jo es porog aminek orulok, a WoW-ot meg 10+ ev multan is eletben tartjak ami elismeresre melto, a HS-t mar lassan mosogepen is tudom jatszani es folyamatos a kontent aminek orulok.. dee vegulis ez is csak egy velemeny
-
hhenry
őstag
Jöjjön
-
nonsen5e
veterán
Diablo fő rész helyett tucatszar mobilos spinoffot csináltatnak valami kínai céggel, szóval garantáltan tucat mobil játék lesz tele mikrotranzakciókkal és p2w játékmenettel.
Egyik napról a másikra megölték a Heroes of the Storm-ot (fejlesztők is akkor tudták meg mint mi).
SC2 lélegeztetőgépen évek óta.
WoW-ban szarnak magasról arra, hogy mit akar a nép, csak a timegatet és az rng lootrendszert erőltetik minden eddiginél hatványozottan jobban --> több ideig marad előfizetve az ember anélkül, hogy tartalmat kellene csinálniuk.
OW az megy, de tartalom szempontjából ott sem erőltetik meg magukat a káplánék.
Hearthstone meg alapból p2w volt.
Remaster, remaster, remaster új játékok helyett, mert az easy money.
-
milyen utólagos mikrotranzakciók?ezek skinek. 2019 van, ha valakinek kell vegye,nem szenvedsz tőle hátrányt ha te nem veszed.
Minden pénzráfordítás nélkül is annyi tartalom van mind a WW2 ben és BO4 ben is ( skinek, fegyverek ) hogy anélkül se győzöd cserélgetni és színezgetni karakteredet. -
de azt nem ők csinálták.3 stúdió csinál COD részeket. Ők az IW-t csinálták utoljára ,aminek a kampány része nem volt rossz,de a multija egy förtelem volt. Szerintem ők a leggyengébbek manapság már a 3 stúdió közül.
WW2-t Sledgehammer Games készítette de idén Treyarch bebizonyította, hogy még mindig ők akirályok, ha COD -ról van szó a BO4 játékkal. -
Kicsimix
őstag
Az IGN már 2018 májusában lehozta, hogy két megbízható forrás szerint is MW4 érkezik. Jó reggeltet..
-
ProEvoFan
nagyúr
Mindegy mi jön, úgy is venni fogják, mint a cukrot.
PS4en a WW2vel engem is meggyőztek, de csak a WW hangulat miatt.Mondjuk multiban kib@szott idegesítő, mikor fél tár sem elég az ellenbe...igen, néha még fejre sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged