- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ProEvoFan #24 üzenetére
Nem, nem adnak el 20x többet belőle, mert akármennyire is ízlés (és joga van mindenkinek azt szeretni, amit akar) a Titanfall széria bőven a Call of Duty széria árnyékában van. Egyszerűen az a fajta gyors, könnyen elérhető sikerrel jutalmazó, ugyanakkor eléggé kompetitív multiplayer amivel utóbbi rendelkezik, azzal ez a széria rendelkezik egyedül. Ugyanezt a Respawn próbálja a Titanfall - al megvalósítani, de a robotos gameplay-én kívül (ami egyébként nem rossz ötlet) minden mást elég vérszegényen tálal. Ha nem így lenne, sokakat átmozdított volna CoD - ról, de a második rész esetén is tudtommal csak alacsony előadásokról számoltak be.
-
Dilikutya
félisten
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
CoD WWII szerintem teljesen jó. De gondolom a normális kampányt a BO4-ből hiányolod. Nekem pl. nem hiányzik, a Ghosts óta egyik modern háborús résszel sem játszottam. Az ugyan nem volt rossz, de már semmire se emlékszem a sztoriból, leszámítva a program mesterséges memóriaigényét.
Persze messze nem a WWII a legjobb világháborús rész. Az első a kiegészítőjével verhetetlen a filmes helyszínek miatt, a második csak simán jó, a World at War meg kommersz játék létére elég véres. Ezt sajnálom is, hogy nem erőltetik játékokban, pedig ha azzal a motorral meg lehetett oldani... jó, nem nagy extra, mert nincs olyan nagyon kidolgozva a sérülésmodell, de legalább ha valami robban, akkor szállnak a végtagok, illetve nagy kaliberű gépfegyverrel is lehetett darabolni. Még az első Black Ops-ban volt hasonló, de már jóval visszafogottabban. -
KaitouP
nagyúr
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
".A Titanfall 2 köröket ver rá minden téren."
Az ilyen tényként kezelt kijelentéseket felejtsük már el, legalábbis úgy mindenképp hogy nem teszed azt hozzá, hogy "szerinted". Az is egy" szerintem", hogy a CoD jobb. Ez egy vélemény, mindenkinek más.
Viszont: a Titanfall, mint széria, szeretne ellenfelet állítani az azonos stílusban evező CoD -nak, de ez még a második résszel sem ment neki, egyszerűen a Respawn -nál nincs meg az a "recept", ami az konkurenciát évről évre sikeressé teszi. Ez pedig megmutatkozik bevételben, eladadott darabszámban, de legfőképp a játékosbázis méretében, és innen nézve, nem éppen ver köröket a Call of Duty szériára.
-
de azt nem ők csinálták.3 stúdió csinál COD részeket. Ők az IW-t csinálták utoljára ,aminek a kampány része nem volt rossz,de a multija egy förtelem volt. Szerintem ők a leggyengébbek manapság már a 3 stúdió közül.
WW2-t Sledgehammer Games készítette de idén Treyarch bebizonyította, hogy még mindig ők akirályok, ha COD -ról van szó a BO4 játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felirat égetés filmre !!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest