Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orbano
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sztaki szótár a te barátod

-
-
macikos
addikt
Elõlapi kamera... az...

Nem kamera van a hangszóró mellett, hanem a proximity szenzor és a fényérzékelõ. Azoknak van kihagyva a hely. Fake az egész.
-
válasz
Kenyvicelol
üzenetére
Hol az előlapi kamera?
[flame-veszély, de csak vicc, nem komolyan veendő]Nem lesz, ahogy a sima verzióban sem volt MMS, mert hogy arra nincs szükség!
[/flame-veszély, de csak vicc, nem komolyan veendő] -
BossBoss
őstag
Ez egy nagy kamu...
-
ZoZa™
senior tag
Ezen a képen baromi ronda a leendő cucc, tehát nem lehetne apple termék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy macbook er mellé, ami sok részén pengevékony, hogy nézne már ki ez a szappantartó... Ugyanmár...
Amiket én láttam, egyik sem igy nézett ki, mindenhol a jelenleginél vékonyabb modellt mutatnak, fekete vagy fehér hátlappal, amugy a fekete hátlap 32Gb-os verziót takar alapból, a fehér pedig a többihez alap. Na ez az amit a legtöbb helyen említenek. De ogy mi igaz vagy mi nem az majd kiderül.
-
Kenyvicelol
csendes tag
hát egy kicsit jobban szétnéztem xskn oldalán és az alap Iphon hoz is ugyanilyen készülékház van xskn [link]
Ebből két következtetést lehet levonni
1: Hatalmas FAKE az egész xskn termékei
2: vagy az iphone 3g fizikai paraméterei nem fognak változni az elődjéhez képest!Jah és hol van az előlapi camera? nem találom a képen
Én kérek elnézést

-
Sebhelyes
senior tag
Én meg azt várom mikor lesz hivatalosan Magyarországon iPhone. Már a románoknál(!) is van.
-
orbano
félisten
ezt most komolyan meg kellett írni? már a képek is gagyik... (c) 2008 árpilis 2?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 58.5 mm full fém tamper
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van, illetve mikor lefordítom, ennek segítségével érzékeli azt, és utasítja el a hívást?
)

[/flame-veszély, de csak vicc, nem komolyan veendő]