- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, kiválóan szól. A hangminőség kifogástalan.
Csak az anyaghasználattal van probléma.
Dark Archon: A garancia 2011.07.30-án járt le. (Én 2011.09.26-án vásároltam kiváló állapotban.) Tehát 2 év garanciával számolva 2009-ben lett vásárolva, ami már lassan 4 éve. Sajnos nekem ehhez nincs képem, hogy most írjak nekik...
-
Á ezek csak szemléltető képek voltak Google-ból. Az enyém jelenleg ÍGY néz ki. Én inkább leszedegettem róla - nagyjából - a bőrhatású foszlányokat, mert minden használat után tele volt vele a fejem.
Viszont a repedéssel nem tudtam mit kezdeni...Amúgy hidd el, vigyáztam rá, de egyszerűen ilyen rossz anyagokból van.
-
G35-nél is így van. DE mivel én kivfogástalan állapotban vettem használtan, két hónappal a garancia lejárta után...
(Szerintem egyáltalán nem használta az előző tulaj ... VAGY ő is így járt mint én, kicseréltette, aztán eladta a francba.)
Egyetlen pozitívuma a történetnek, hogy a bolti 33000-es ár helyett én 13000-ért jutottam hozzá hardveraprón.
-
válasz
djculture #16 üzenetére
Nem hiszem, hogy prémium kategóriában kell nézelődnöm ahhoz, hogy elfogadható minőségű anyagokból készült fejhallgatót kaphassak. Szerintem 33000-es árba bőven belefért volna a Logitech-nek az, hogy úgy tervezzék meg a fejhallgatót, hogy ne repedjen el, és hogy a bőr utánzat ne foszoljon szét.
(És persze én naiv vásárló / fogyasztó azt hittem, hogy a Logitech van ilyen jó, ennyiért. De ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy miért is gyártana olyat, ami évekig jó marad, hiszen neki az a lényeg, hogy fogyasszunk, ergo minden x évben újat vegyünk ...
)
-
Nekem is van Logitech X-230-am, és kiválóan szolgál.
Viszont sajnos beruháztam egy Logitech G35 fejhallgatóba is, aminek a hangminőségére semmi panaszom nem lehet, viszont az anyaghasználat szó szerint nevetséges, tekintve a 33000-es bolti árat.
Egy év se telt el, és az alábbi két képen látható szériahibák megjelentek:
Szóval részemről soha többet Logitech fejhallgató...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mercedes topic
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest