- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proradeon #32 üzenetére
#34-ről van szó. Elég sok ilyet lehet olvasni, ha valami Logitech, az örök garanciás, csak nem verik nagy dobra. Személyes tapasztalatom nincs, csak más céggel, szintén nívós cég, ők is szó nélkül cserélték a szerintem gyári hibás cuccot (egy Kingston SSD volt egyébként). Volt egy Sony vezeték nélküli fejhallgatóm, amit visszavittem, mondván, hogy a dobozon hirdetett Hi-Fi minőséggel ellentétben ez fejfájdítóan zúg alapjáraton. Pasi meghallgatta a boltban, visszaadták a pénzt. Azért a horror árnak meg van az az előnye, hogy ilyen esetben a nagyobb cégek ügyelnek a presztizsre. De, ha meg sem próbálod... mit veszíthetsz vele?
Egyébként a szintén 3-4 éves Altec Lansing fejhallgatóm nem néz ki így, pedig csak 6eFt volt (mondjuk nem használom minden nap). A 10 éve kb. szintén 6eFt-s Philips fejhallgatómról is csak a műbőr jött le, a műanyag egyben van.
-
-
Pixa
aktív tag
válasz
proradeon #23 üzenetére
Én anno vettem cirka 5 éve egy Sennheiser HD201-t. Megjárta Japánt, Kínát, Amerikát, Franciaország és Magyarország előtt Oroszországot. Kapott az zuhanást, beleesett vízbe és érdekes módon az új tulajdonosának úgy adtam át, mintha új lenne. Holott a HD201 minden csak nem prémium terméke a Sennheisernél.
Vele párhuzamba egy Philips SHP1900-t koptattam aminél egyedül a hardcore minőségű műborborítás lett kopott. De nem repedtek, nem töröttek!Viszont van olyan ismerősöm akinek a Sennheiser széthullott. Úgyhogy lehet Te is beleestél egy szériahibás fülesbe.
De mondjuk félár alatt nem is szabad csodát várni! Pláne, ha a garanciaidejét már kihasználta. -
Malachi
veterán
válasz
proradeon #21 üzenetére
valamit próbálj meg, nézz a garancia után, nem tudom, a fülhallgatóknál hogy van, de nekem egyszerű billentyű kopásért szó nélkül cserélték a másfél éves billentyűzetemet, vadonat újra.
keresd meg a supportot, akár mailben is, csatolj fotót a számláról és a termékről. mit veszíthetsz.
-
djculture
félisten
válasz
proradeon #15 üzenetére
Megnyugtatlak bármit vehetsz csak a prémium kategóriában vannak normális anyagból ami 100k felett kezdődik. Én már egy ideje csak bóvlit veszek napi hurcolásra mert úgyis kettétörik elszakad meg egyebek. Dobom a kukába veszek másikat. AKG K830BT meg itthon figyel a dobozába, garanciába jött mert az elődje 2 hónapot bírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest