- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemlehet
őstag
Ennél konkrétabbat én sem találtam. Szerintem ez egy több összetevős, de összességében kamu vagy legalábbis iszonyat felnagyított történet.
Gondolom az egész abból indul ki, hogy az USA-ban a "rape" egy egészen tág fogalom főleg a sajtóban és a social mediában. Ott egy nő vállára tenni a kezedet is lehet "rape" ha ő ezt kellemetlennek érzi, de sok helyen már "verbal rape" is létező kategória, ami a sajtóban rendszerint "sima" "rape"-ként jön le.
Itt is ilyesmiről lehet szó, hogy szóbeli inzultus érte és/vagy az avatárjának a mellére, esetleg a fenekére mutogattak. Húúú... Hát tényleg rémálom.
Magyarban szerintem ez a fajta "rape" sokkal inkább zaklatásként vagy molesztálásként fordítandó, mert itthon a "megarőszakol" sokkal inkább behatolást vagy legalábbis nemi szervet ért erőszakot szokta jelenteni itt meg erről nyilván szó sincs.Az egész nevetséges, főleg amilyen komolysággal erről cikkeznek....
-
Ha már azt sem látja, akkor sztem amúgy mindegy
De miért nem számítógépen nézte?Ezen mindig röhögök, hogy valamit csak telefonon lehet
(Na jó, Instára feltölteni pl. papíron csak onnan... PC-re meg van olyan app, ami telefon nézetet emulál...)
@azbest : Végre valaki, aki tudja, hogy létezik Second Life. Mennyivel is indult a Meta előtt?
-
Jó magam is elolvastam a forrást , és nem tudom reálisan elképzelni a helyzetet sztorit , a nő vagy az öt perc hírnévre vágyott vagy odafent a toronyban akad baj bőven.
A legszebb az lenne , ha kilenc hónap múlva bejelentené , hogy a megerőszakolás következtében teherbe esett és a metaverzumban megszületett a gyermeke, a tartásdíjat pedig eth/btc-ben kéri.
-
-
azbest
félisten
meg olyan helyre nyúlt?... mármint átment az egyik avatar a másikon? Mert érezni biztosan nem érezte, legfeljebb, ha nagyon élénk a képzelőereje
Egyébként talán ez egy viszonylag friss videó arról, hogy néz ki ez a rendszer [link]szörnyű
azt sem lehet követni, melyik alkatrész melyik törzsvendégé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged