- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Fücsök007 #152 üzenetére
Ha meg tudnám számolni hányszor ment ez már csődbe....
Volt olyan ismerős, akinél azért nem jöttek bekötni, mert nem volt eszköz amit beszereljenek fél évig. Egy másiknál 1 évig volt ugyan ez, végül szólt a pali, hogy másnap vagy jönnek, vagy megy a feljelentés. Rögtön be is tudták kötni a netet másnap... -
draco31
veterán
Az itt nyertes cég ( fehérgyarmati járás ) optikai kábelszerelőket keres tavaszi munkakezdéssel. Most hallottam a rádióban. Jól kezdődik.....
Ja és kérdeztem őket hétfőn telefonon, gőzük sincs mikor hol lesz kész a hálózat, ezek alapján nem csodálom. .. -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
Fücsök007 #138 üzenetére
Az hagyján, amikor kiderült hol ki nyert, felhívtam őket, nem tudta a telefonos, hogy miről beszélek.
Az optikát is a helyi rádióból tudom naponta többször elmondják, hogy legmodernebb optikai hálózat.
Hívd fel őket nyugodtan, kíváncsi vagyok sikerül-e érdemi infót kiszedni belőlük. Alul a szám, a vezetékes ki van kapcsolva. Ja a cégadatok nekem érdekesek.illetve böngészd át az oldalt a rengeteg infó miatt.
-
draco31
veterán
Van egy kis fejlődés, már kirakták az oldalukra, hogy nyertek, de egyébként még mindig használhatatlan az oldaluk.
-
draco31
veterán
Nem, Szabolcsban az Ukrán határ mellett.
Hát ha marketing is, akkor már 10 éve tart, mert azóta nem változott a dolog. De hétvégén lesz olyan telefon a közelemben, ami ismeri az 5Ghz-t, azzal megnézzük.
De meg is kerestem, Mikrotik SXT-Lite2-es a cucc ami a tetőn figyel nekem. Akár hogy is nézem az adatlapot, ez csak 2,4-es. 1 éve van, még utána sem néztem rendesen, simán benyeltem ahogy mondták, hogy 5Ghz-s a cucc, és ezért emelik a havit meg a sebességet. Na mindjárt adok én nekik, csak vegyék fel a telefont. -
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Legyen, és csinálják. A mostani vezetés ha jól tudom 1 éve sincs meg, az egyik alkalmazott vette meg a csődbe ment céget ha jól értesültem. 14 éve a környező 15 faluban fektetett le az eredeti cég kábelt TV-nek, és net kábelt is. De már az építésnél itt-ott kimaradt a földből a netkábel. A TV-vel nem volt gond, de ha jött egy nagyobb eső, akkor pár óra hangyafoci jött. Aztán egyre több csatorna kimaradás, majd eladták az egészet ahogyan volt. 2 éve untam meg, ekkor már a Wi-Fi alapú nettel is próbálkoztak, ekkor már a sokadik tulajnál járt a cég. Ekkor volt az, hogy 4000-et fizettem 35 csatornáért, aminek a fele nem működött, de ez mindenkinél így volt. Azóta új kézbe került ismét, aki megnyerte a jelenlegi pályázatot. Már írtam nekik egy érdeklődő email-t, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Persze az új vezetés lehet más, de még sok jót az elmúlt fél évből sem hallottam róluk. De lehet ez csak a 12 éves fejfájás miatt van. Ez nem csak bennem él, hanem mindenkiben. 4 ismerősömnek szóltam eddig, hárman olyan reakciót mondtak, amit ha leírok ide, az örök kitiltás számomra nagyjábóla negyedik csak legyintett, hogy akkor marad a régiben minden. Szóval itt a környéken nulla a bizalom.
-
draco31
veterán
Amit a másik topicban is írtam, már teljesen belenyugodtam, hogy itt minden marad úgy ahogy volt, a 800 millás pályázati pénz amit a Fehérgyarmati járás kapott, abból ide nem fog jutni semmi sem. Marad a 3 megás net jó időben. Ilyen cégnek nyerni, ami már többször ment csődbe, nincs mit hozzáfűzni szerintem....
A térképet már nem is mondom, nem tudom ki csinálja, de 1-2 utca hiányzik róla, így a házak számát már nem is mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest