- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djzotya1983
tag
válasz
dpeti86 #4798 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy a vdsl, vdsl 2 sebessége (hatékonysága) függ a dslam leterheltségtől, és
1 km enként nagyot zajosodik a jel, hatásossága max 2-3 km ahol még pl a 30-35 mbit elmegy feltétele hogy a vonal zajossága ne lépje túl a -18dbm et... Itt 2 érpáron a 60 mbit elérhető. Az ADSL analóg változata teljesen más technológia kisebb csomagveszteséggel, és elvihető akár a dslamtól 5-6 km rre is sebességcsökkenés nélkül.Nekem a vdsl 2 es korszakban az 50-50 mbits/s elment de cserébe a vonalam már már a szakadás határán volt, és nem egyszer meg is szakadt, aztán a dslam lejjeb vette a sebességet 35-35 mbire vonalanként ekkor a jelminőség duplájára ugrott, és én "csak" 1.5 km rre voltam a dslamtól...
A kötésektől is sok függ, mennyire zajos majdan a vonalad, evidens minél zajosabb annál kevesebb vihető át rajta még a vdsl 2 esetében is. A megoldás mindenképpen az optika.. Azért nálad ha már megkezdték, akkor talán hamarosan lesz ilyen neted.. -
KROK640
nagyúr
válasz
dpeti86 #4798 üzenetére
Hát igen, 30/1-es netem volt már 2012-ben is, szóval igen ez lemaradás.
Itt meg nem is tudtam, szinte hogy jön az optika, csak egyszercsak január elején bedobták a semmiből, hogy már van T-s optika is.
De hogy a vodafone tudta előre, az tuti, mert kb 5 nappal előtte hívtak fel, és erőltettek rám további 1 év hűséget, ráadásul olyan erőszakosan, hogy gyanút foghattam volna (és tetejébe még árat is emeltek).
(most épp 299/15-öt futott a 300/20-as net) -
Sirandrish
legenda
válasz
dpeti86 #4798 üzenetére
Tiszalökön én is 30as nettel szerencsétlenkedek..
Persze pont tegnap jött az újsággal egy egész oldalas T-s hirdetés hogy válts Tiszalökön szupergyors netre..
Nem tudom nekik mi számít szupergyorsnnak, vagy esetleg a központban van 3 lakás ahol valóban elérhető...nem tudom.
Bár röhej hogy egy ilyen kis településen belül is vannak különbségek..
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Gitáros topic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest