- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
garga01
őstag
Ehh TvNetwork
Felénk nem volt, csak nem messzi településen (Baja) és mindenki akinek volt csak dicsérte, mi meg sóvárogtunk Fibernetesként, hogy normális kábeltv is létezik jó áron...
Na majd egyik hétvégén előszedem, mert van valahol csatorna kiosztás és internet csomag szórólap is tőlük, meg a Emiteles díjcsomagok táblázata is...Anno egy rakás ilyet elraktam, még megvannak a szülőknél a padláson valahol... majd bedobom ide őket ha érdekel vkit.
-
KROK640
nagyúr
Nekünk csak két vonalas volt, tehát a meglévőt digitlizálták és kaptunk mellé egy másikat. Igen, a három vonalasnál a harmadik a faxra volt, és jellemzően inkább irodákban volt.
Így van egy vonalon 6-7K-t tudott, kettőn meg 14-et is akár
És én is imádtam, hogy csendben azonnal felépült a kapcsolat, pláne, hogy sokszor titokban másztam fel a netre és a zúgás búgás elfedésére mindenféle módszert kellett kitalálnom a bömböltetem a zenéttől kezdve a párnás taktikán át a pont addig folyatom a kádba max nyomáson a vizet és zajolni vele
2003-ban a 4-500K-s letöltés igencsak gyors volt, nekem 2004-ben lett 130K-s down, majd 2006-ban 260K, 2007-ben meg 800K.Nekünk az ADSL lemondása után vagy 8-10 hónappal jöttek ki, hogy akkor ők elbontanák és elvinnék a cuccot. Történt ugyanis, hogy miután 16Mbitesre emelték az ADSL-t (nem csak nekem, hanem mindenkinek) amitől a hálózat összeomlott és többet kb senkinek sem volt jó. Fél év tortúra következett amikor többet nem volt net mint volt, volt olyan hét, hogy ötször(!) kellett kijöjjenek a szerelők, már mindet keresztnévről ismertem és tudtam, hogy issza a kávéját. De elmondták, hogy nem csak nálam ilyen a helyzet hanem kb mindenkinél, egyszer el is szólták magukat, hogy a DSLAM meg a központ szar, nekik meg ugrálni kell egész nap mindenkihez, holott semmi értelme nincs. Végül 4Mbiten úgy ahogy tudták stabilizálni a netet, papíron 16Mbit volt, gyakorlatban 3,5.4Mbit, és ez volt akkoriban havi 10000ft. Na ebbe a környezetbe toppant be a UPC akkor 30Mbittel 3200ft-ért. Én meg leléptem, és jól is jártam, mert nem sokkal később ugyan 3800ft-ért, de 120Mbitet adtak. És nálunk a T-s optika kiépüléséig (2020 dec / 2021 január) ennyire hátrányban volt a T. Most épp megint a T felé kacsingatok, mert a jelenleg technológiám vége az ami most van 512/22Mbit, a T meg 1000ft-al drágábban tudna 1 Gigabitet.
-
trec12
addikt
Köszi a tippet.
Családban már van ott egy net előfizetés az még kedvezményesen sikerült utólag hozzá lett téve a telefon így lett "olcsó". Na ez szűnt meg azóta. Így lehet aki most kötne annak megérné üzletkötőhöz fordulni hátha....
Viszont ahogy korábban is írtam a város egy kisebb része még nem indult el még most sem
pedig hónapok óta készen van meg ugye a belvárost, társasházakat csinálják gőzerővel. Arra vagyunk kíváncsiak kedvezményes árral indulnak-e ezeken a részeken is, szerintem igen. Amin viszont meg vagyok lepődve december elején indultak, sok utcát végig sétáltam nem is olyan rég relatíve nagyon kevés bekötést láttam.
-
trec12
addikt
A flip lefedettség pont emiatt 99%-ban megegyezik a DIGI-ével! Annyi, hogy csak a Telekom koax és optikai hálózatán szolgáltatnak.
"Hála" annak, hogy itt nálunk a Digi mellett a jó drágán szolgáltató ViDaNet van (ami ugye elvileg Telekom cég de végül is nem Telekom) itt nem is jelent meg sajnos a Flip.Többször lehetett hallani, hogy előbb-utóbb Telekom lesz belőle de mindmáig nem történt meg....
-
ispucc
csendes újonc
fejlemény
felhívtam a digi-s területi képviselőt és azt mondta kiépül csak valami dobozt kell letenni
igen nekem is kellett a közös képviselő és tulaj által kitöltött papírt elküldeni
de mivel én vagyok a közös képviselő és az egész ingatlan tulajdonosa a munkáltatóm nem volt nehéz feladat
Lakók hozzájárulása nem kellett, mert mindenki csak bérlő és csak a lakástulajdonosok aláírása kellettviszont nem értem, digis dolgozóval beszéltem akinek az email címe ...@vodafone.com, de amúgy meg az invitel is ők, most melyik szolgáltató melyik?
ugyanaz? -
Érdekes, hogy azokról a piacokról is kivonultak.
#6320makoss: Amikor beesik az optika ára a mikrós netalá
MINDENT ELSÖPRŐ NYÁRI INTERNET AJÁNLATUNK ÚJ ELŐFIZETŐINKNEK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged