- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam viszont szopóka van nyalókával, mert 8 lakásos társasház 4-4-es tömbben. Van aki Ausztriában van, KK nincs... Vodafone/ UPC nem jogászkodott, bekötötte simán. DIGI-nél első nem kötötte be, mert esett az eső... második nem kötötte be, mert jogászkodott, hogy ez társasház, harmadik meg simán bekötötte és nem jogászkodott!
Ezzel szemben Telekomnál jogászkodás van, és igazából haa két lépcsőház a négy lakással nem lenne fizikailag összekötve, akkor nem is lenne kötelező a KK vagy annak hiányában mindenkinek az aláírása. Viszont így a Telekom beleköt, bár még mindig 40 méterre van tőlem az optika. Ez a konfliktus is befagyott mint a palkonyai!
viszont nem értem, digis dolgozóval beszéltem akinek az email címe ...@vodafone.com, de amúgy meg az invitel is ők, most melyik szolgáltató melyik?
ugyanaz?A DIGI felvásárolta az Invitelt, a DIGI-t felvásárolta a 4iG, a Vodafone felvásárolta a UPC-t, a Vodafone-t felvásárolta szintén a 4iG. Most idén talán lesz belőlük egységes szolgáltató, a neve már megvan: ONE!
-
Klown
aktív tag
Vagy nem vagy felvéve a címlistába, ami egy adminisztrációs hiba és könnyebben orvosolható, vagy ha társasház, akkor oda nem olyan egyszerű a betelepülés. 4 lakás felett közösképviselő és a lakók hozzájárulása kell, hogy betelepülhessenek az épületbe. Engem is evett anno a fene, hogy az egész kerületben - ami külső pesti kerület, azaz kertváros, - elérhető volt a DIGI, kivéve a lakótelepet, ahol éltem...
És a mai napig ez a helyzet. Bár mióta elNEResedett a DIGI, az árakat a többihez felhúzva, azóta már nincs akkora relevanciája. (Annyi, hogy ott volt egy helyi kis koax-os cég, meg a T-nek optikája. Ez utóbbin később a Vodának is elkezdett szolgáltatni, de addigra már elköltöztem onnan.)
Üdv: Klown
-
Sirandrish
legenda
3szor voltak már kint a szerelők. Kb 10 mailt váltottam velük. Sőt...messengeren is beszéltem "illetékesekkel", de csak annyit mondtak hogy egyelőre nem terveznek fejleszteni...ennyi. Még koax sincs. 30/5 a max...
Itt azért pár utca egyébként kimaradt, de sok helyen van. Itt olyan mintha pénzfeldobással döntötték volna el hogy hol legyen, és hol ne
Egyébként a szerelők olyasmit magyaráztak hogy oszlop kéne meg ilyenek, és arra a Telekom nem költ csak ha naggggggyon muszáj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest