- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
-
Alpi.
addikt
Persze, mert különben nem lehetne 200+W-okat megetetni vele. Így süttetik fel 100+ fokokig a vrm-et, stb.... Általános felhasználásra nem igazán látom értelmét 4.3-on fixálni, mikor a hardcore renderelésen kívül bárhol 4.3 fölött menne alapból. (nem mintha bárhol is javítana az a +100-200 Mhz, de ez más téma.
)
Még bennünk van, hogy ha 4 magos cpunk van, akkor 5 ghz-es 4 magot szeretnénk, ha 16, akkor meg 16 magot 5 ghz-en. Ilyen vonalon viszont nem lehet 16 magos cpu, mert vállalhatatlan szintre emelkednek a negatívumok. Optimális esetben az lenne, hogy X progi 4 magon fut vagy 7 magon és van olyan, ami az összes magot az összes szálon terheli, amik viszont alacsony órajelen mennek. Ez lenne az, amikor megkapnánk az epic, 650 fps-t CsGO-ba és aztán meg passzív hűtővel tudnánk videot vágni órákon keresztül. Ez lenne a cél, amit nyilván elérni sosem lehet majd, de jó lenne minél közelebb kerülni. A piac minden résztvevőjének szüksége van időre ehhez. Kinek több, kinek kevesebb. Én úgy gondolom a hardvare áll a legjobban. A fogyasztók (és igényeik legyen valós vagy vélt) és a programozók, fejlesztők valamennyivel lemaradva.Viszont nincs mese, ezen át kell menni így is úgy is. Azon filóztam, hogy bizonyos szempontból, ha ügyesen csinálják, ez hihetetlen nagy aduász is lehet a Mac kezében ! Nekik a saját hardvare, saját os kombó (akár) óriási előny lehet.
-
hokuszpk
nagyúr
"3900x-et előszeretettel rántják all core 4,3-ra a teszoldalak erős terhelés alatt is,"
nem az AC a trukk, a Package Powert limitald be, -- mondjuk ket chipletes procival nem volt modom nezni, de -- egy 65 vagy 45W limittel is eleg meggyozoen gazdalkodik az a sokat szidott PB/PBO.
-
Picco
addikt
ma szedtem szet a regi gepem, 4450 koruli teljesitmenyt hozott cb20ban, emlekeim szerint 141w fogyasztasbol jott ossze HWinfoban nezve
.
most futtattam 2 kor CB20at, elso korben elfelejtettem hwinfoval fogyastast merni.
4750u CB20 23W Ez 3092-re eleg, ez masodik kor volt, melegen inditottam tehat nincs trukkos turbozas.
Ez 69 szazalekos teljesitmeny (nice) -
Alpi.
addikt
Nem tudom, hogy ez mennyire "adat", de elsőre tényleg nehéz elhinni !
[3800X @ 45W PPT] 45W PPT, amibe benne van a soc is és ez egy desktop rendszer, aminél a mobil tuti némileg még jobb hatásfokú."ha jól tudom 5xxx-nél kb azonos all core órajelet tud 6-16 mag néhány száz mhz eltéréssel"
Igen, Zen2 -nél is. Kis magonkénti terhelésnél, de ha növeled a terheltséget, le fog csökkenni. Ha meg kezd meleg lenni, még tovább csökken. Desktop vonal, teljesítmény orientált, de ha nem lenne ilyen "körültekintő", necces lenne egy 5950X hőfokait kordában tartani. Minél kevésbé vagy flexibilis, annál inkább a "legrosszabb" lehetőséghez kell tartani. Ha pl. teljesen fix lenne az órajel, akkor prime small fft-hez (jajj) kéne belőni, mert az a legrosszabb eset és azt is ki kell bírnia, stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest