- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Hazai viszonylatban persze, hogy drágák. De ugye nem is ránk szabják az árakat, és nem is a hasonló csóróbb országokra.
Indiába, meg a hasonló piacokra megy a J2 és társai, amit EU-ba szerintem be sem hoznak.
Mondjuk ahhoz képest itthon is kegyetlen sok ember rohangál méregdrága telókkal, szóval olyan nagy szarban azért nem lehetünk.#117:
Ez meg egyéni döntés mindenkinél. Majd ha nagyon sok ember gondolja azt, hogy túl drága, és nem veszi őket a kutya sem, akkor talán elgondolkodnak.
Fentebb írtam én is, hogyha felverik iX szintre az árat, akkor nekem is felejtős.
Annyit tuti nem adok egy telefonért.
De emiatt nem szidom őket, hanem elkönyvelem, hogy ez a telefon nem nekem készül.#119:
Hát igen. A tényekkel elég nehéz is lenne vitatkozni.
-
<Lacy85>
addikt
"Igenis valós a megjegyzés, amit a magas árakról tesznek egyesek. Mert ezek az árak még külföldön is magasak."
Még mindig ott tartunk, hogy ezeket a #külföldönisdrága telefonokat százmillió számra veszik évente?
Mert ha igen, akkor nem értem a felvetést..." Itt pontosan arról szól a dolog, hogy ha nem akarnák minden évben túllicitálni konkurenciát árban, és még saját magukat is, akkor azzal csak nyerhetnének. Vevőket. "
Lehet, hogy te csökkenő tendenciát látsz. Én mást láttam.
De még globálisan sem látok csökkenést. Pedig kb. minden kategóriában nőnek az árak.
Flagship-ek detto. Tízmillió számra veszik minden nagyobb gyártó csúcskategóriás készülékeit." Messze jársz az igazságtól, nagyon messze."
Szerintem nem nekem kellene a határon túlra is látni...
(#114) lolal :
"Te csak low és high end ben tudsz gondolkodni ?"
Miért, ki beszélt itt a low end telókról?
Az írtam, hogy olcsóbbat, vagy azt, hogy a legolcsóbbat?
Nem volt itt semmi lenézés, de ha valaki nem érti, hogy ezek a cégek nem szeretetszolgálatok...akkor ne értse.
Mindennek annyi az ára, amennyiért el tudod adni. -
<Lacy85>
addikt
válasz
dualcore #106 üzenetére
Akkor még egyszer:
Prémium kategória. Nem a nagy átlagnak készült. Ha nem tudod megvenni, arról miért a gyártó tehet?
Sok ember viszont meg tudja, és meg is akarja. Ezért kerül annyiba, amennyibe.
Ha soknak tartod, veszel olcsóbbat. Még mindig nem értem, mi a gond.
Mintha azt akarnátok elvárni, hogy 2 millió legyen egy null km-es 7-es bmw...
Az 1000€-s iPhone X-ből is elment 30-40 millió. Akkor lehet, hogy mégsem olyan drága? -
<Lacy85>
addikt
"Értelmesebb helyeken ~2 heti fizetésből megveszel egy flagship-et. Aha hogyne!
"
Nem mosogató fizetésről beszéltem.
(#99) ollie :
Ennyi. Nem az árral van gond, hanem azzal, hogy mindenki flagship-et akar lehetőleg 50 ezerért.
Holnaptól én is megyek sírni a "luxusházak" fórumokba, meg felnézek a teslasok.hu-ra is, aztán elkezdem fikázni a Model X árát csak azért, mert nekem nem futja rá.(#100) lolal:
Akkor nem volt egyértelmű. Nem itthoni fizukról beszéltem. Ha itthon meg sokallod, nem kell megvenni.
Nem értem, hol a gond.
Az árakat nyilván nem erre az országra szabják.
iPhone is baromi drága, mégis eladnak belőle párszáz milliót évente. -
<Lacy85>
addikt
Akkor most nézd már meg légyszi, hogy mit tudtak a ~10-15 évvel ezelőtti telefonok, meg a mostaniak...
Aztán lehet beszélgetni az árakról.
Arról meg pláne ne is beszéljünk, hogy nem a telefonok lettek nagyon drágák, hanem a forint lett baromi szar.
Értelmesebb helyeken ~2 heti fizetésből megveszel egy flagship-et. -
<Lacy85>
addikt
Gondolkodtam, hogy páromat meglepem karácsonykor egy Note 9-essel, de ha tényleg ilyen elmebeteg áron jön, akkor marad a lila S9+.
Mondjuk ilyen blikk szerű hírnek már nem ülök fel, mert ezt eljátszották az S9 megjelenés előtt is, aztán max. egy tizessel lett drágább, mint az S8 volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest