- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi köze ahhoz, hogy milyen eszköze van valakinek, hiába azzal próbálod összekötni. Az otthoni desktopot senki sem fogja magával cipelni, de még a notebookot is csak ritkán (de még akkor sem fogsz azon bármit is csinálni a buszon állva, a telefonon viszont igen). Van otthon desktopom, van magán és céges laptopom, sőt, még tabletem is, mégis a nyaralásra csak a telefont vittem (Galaxy S9+), és nagyon jól jött a viszonylag nagy kijelző. De egyébként sem hordok magammal laptopot, mert minek, amikor szinte mindenre jó a Galaxy-m is. A Note meg még jobb, mert még egy kicsit nagyobb a kijelzője, és a pen még használhatóbbá teszi a mindennapokban.
-
Juhaszatti
addikt
Persze hogy el lehet végezni 5 colon, sőt 4,5-en is, de minek kössünk ilyen kompromisszumot?
Igen, a legtöbb embernek kompromisszum, és kényelmetlen lenne az 5 col. Nekem is. Ezek az eszközök már nem telefonok hanem okostelefonok, elsődleges felhasználási módjuk meg a tartalomfogyasztás. Videók nézése, fotózás, különféle közösségi appok, stb. Mind kényelmesebb egy nagyobb kijelzőn.
Jelenleg egy nem kis kávás 5,5 colos használok. Kényelmesen elfér bármelyik zsebemben, és leülésnél sem probléma. Ugyanígy nem lenne gond a minimálkávás 18:9-es 6 col sem. Szóval ha váltok, valószínűleg csak felfele fogok méretben, lefele semmi esetre sem. -
saddybaddy
tag
El lehet felejteni ezeket az 5 colos telefonokat, abból az időből már kimentünk... Egyébként nem értem ezt a nagy sírást a 6 col feletti telefonokra,biztos vagyok benne hogy aki szidja az még életében nem használt ekkora telefont. S8+om van de semmi pénzért nem cserélném kisebbre foleg,hogy elég sok tartalmat fogyasztok rajta és ekkora kijelzőn sokkal élvezetesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest