Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
Most néztem, hogy csere idejére rajta lehetne hagyni a Ctek töltőt, a szivargyújtóra kötve.
Akkor ez is jó megoldás lehetne?
Próbálta már valaki?"CTEK SZIVARGYÚJTÓ KIEGÉSZÍTŐ "APA"
CTEK szivargyújtó csatlakozó segítségével , az aljazaton keresztül tölthető az akkumulátor, illetve feszültség alatt tarthatja az autóját, miközben akkumulátort cserél, így biztosítva , hogy minden beállítás megmaradjon."
Akkor ezzel a megoldással meg tudnám oldani?
-
villifog
tag
válasz
tibcsiworld #8230 üzenetére
Megjött az új akku, én is rögtön megmértem.
12.7 V-ot mértem. már rajta van a Ctek töltőn.
Csak a benti töltőn kellett fejet cserélnem, mert mind a két töltőn a fej (ugyan nem gyári szivargyújtó dugós), szivargyújtósra van megcsinálva. Én az autónál sem nyitom fel soha a motorháztetőt, hanem a szivargyújtó aljazatról megy a töltés. -
villifog
tag
válasz
tibcsiworld #8229 üzenetére
Van egy másik akku is, azt egyéb célra használom, azt is feltöltöttem az (45 Ah-ás).
Annak is van egy külön Ctek töltő (két egyforma van). Annál feltöltés után 13.1 V-ot mértem.
Majd megmérem, mekkora feszültség lesz az új akkuba. Meg akkor rajta hagyom egy 12-14 órát a töltőt. -
villifog
tag
Sziasztok!
Egy új akkumulátort érdemes rögtön 12-14 órát tölteni (formatálni), egy Ctek töltővel, vagy erre abszolút nincs szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Nissan klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest