Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cildren
tag
Pár héten belül én is beújítok egy E350M1 lapot + 4GB memóriát meg 1TB-s vinyót. Mivel nem vagyok linux guru ezért én Windows Server 2012 Essentials-t rakok fel mert ebben mindent könnyen tudok beállítani és akár még tartományozni is tudok, persze kerül rá XBMC, Torrent, miegymás.
Mivel érettségi előtt állok ezért majd csak június vége felé tudnék róla írni cikket ha valakit érdekelne.
Kérdésem lenne hogy mik ezek az újabb hibák az XMBC-vel csak linuxon jön elő vagy windows-on is?Üdv, és gratulálok a cikkhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- SkyShowtime
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nők, nőügyek (18+)
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest