- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
msi 1060 gaming x-ből is lehetne sima fekete, piros csicsa nélkül
-
BoWDaN
tag
Az a durva 3 év mulva fele ennyit se fog érni ez a videó kártya, majd a következ generációbol a 70es egy erős lesz vele, amit majd eloszor 420 dollarert aztan meg folyamat megy majd le az ara..
Én egyszeruen örülnék ha a videokártyák is bestagnálnának egy ideig mint a procik
Pl a i7 2600k
Nem sokkal marad el a 6700k tolEzt egy videokartyatol amit 3x annyiert veszel mint egy procit nem varhatod...
-
Chp
őstag
válasz
Felhőtakaró #23 üzenetére
Értem amit írsz, azonban a dupla hozzászólások írása - pontosabban azok törlése nem moderátoroknak szánt feladat, hanem szabályba ütköző kommunikáció. Mikor új voltam itt, nekem is sokan szóltak és meg tudtam tanulni. Nekem igazán mindegy mily' módon kommunikálsz, de számolj vele, hogyha túlzásba viszed az ismételgetést, akkor annak következménye lesz. Pontosan ettől szeretnélek megóvni.
-
Chp
őstag
válasz
Felhőtakaró #21 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Szerkesztés gomb használatát, mert a moderátorok harapnak az ismétlésekért. Nem beszólás, hanem baráti jó tanács!
-
Felhőtakaró
tag
ráérős időtökben nem dobnátok össze egy tesztet? komolyan érdekle a kari lehetőségei, határai.. mit meddig lehet feszegetni.
-
Felhőtakaró
tag
LOLL ez hogy muzsikálhat SLI-ba kötve... valami tapasztalat? esetleg teszt? látott már napvilágot? vagy ez csak az elit réteg kiváltsága?
-
Felhőtakaró
tag
már csak a szoftvereknek kellene egy csöppet fejlődniük, hogy lépést tartsanak a hardverekkel? picurkát be előzték a hardverek a szoftvereket MUHAHAHAHA
-
carl18
addikt
Komoly nagyon! Duke? Dukemon ?
Kíváncsi vagyok mivel jobb ez mint a MSI Gaming X például.
-
rootkiller
őstag
Emlékeztet a 865PE Neo2 alaplapomra, aminek a Northbridge-jén volt egy 4cm-es ventillátor mindenféle villogó szines ledekkel, amiknek a fénye kiszűrődött a gépházból. Aztán amikor már nagyobb és okosabb voltam leszereltem és kiderült hogy teljesen haszontalan zajkeltető volt rajta, ugyanis az NB hőmérséklete kb 2-3 fokot emelkedett és továbbra is 50 celsius alatt maradt
-
Ghard
őstag
-
deja vu
addikt
Ez számomra egy olcsóbb TI-nek tűnik, nem hat egyáltalán prémiumnak, inkább belépő lehet az MSI kínálatában.
-
Chp
őstag
Szép, meg minden, de mi ez a mostanában brutálisan feltörekvő RGB mánia? Platformcsere előtt állok, alig találtam meg a NEM LEDesített alaplapokat, mert minden gyártó; Gigabyte, ASUS, MSI, ASRock, stb ezt tolja legnagyobb prioritással. Mindenhol csak a "GAMER" felirat van. Számomra ez elég gázos. Mi történik?
-
ribizly
veterán
Szép vadállat az biztos!
-
Scholes9
nagyúr
Duke Nukem te vagy az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest