Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinesol

veterán

válasz MongolZ #79 üzenetére

Hat lenyegeben en nem ezt mondtam es nem is ilyen szempontbol közelitettem meg a dolgot..es az nem is 8 szazalék hanem sokszor csak 2 szazalek, ezert mondtam de ezen a vonalon nem kell tovab menni mert nem ez volt a cél. Csak annyit mondtam hogy a jatektesztek alapjan közel ugyanaz a teljesitmenye mint a hd 6970-nek es emiatt akkor kb hasonlo gpu erőről beszélhetünk és nekem még az is kerdeses hogy miert is hatrany az ha nem teljes sebességen eri el azt 2 gb memoriat a 650 ti Boost, mert viszont ha tenyleg visszafogja hogy nem teljes sebessegen eri el a memoriat mint pl a 6970 es akkor még az is feltételezhetö hogy erösebb az uj nvidia gpuja ha még igy kvázi lefojtva is kb hozza ugyanazt a teljesitmenyt. Mindez abbol indult ki hogy vki szerint minek a 2gb mert ht fullhd nal meg afelett kifullad, erre vetettem én fel hogy ha 6970es szinten teljesit full hd felett is akkor nehezen képzelhetö el hogy a vga kifullad.

Bizonyos roszul optimalizalt jatekok mellett meg minden vga keves és kifullad ...meg a Titanon is van ami epp csak elvezhetö minöseget ad...ami elég nevetséges , azon az áron már elvarhato lenne hogy minden maxon menjen fullhd felett :(((

Új hozzászólás Aktív témák