Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
bazsimano #2159 üzenetére
Mondjuk én csináltam nem sokkal az első használatbavétel után, ugyanis volt rajta telepítve 5 db olyan játék, amilyet biztos nem fogok az életbe használni, de azért lefoglalt vagy 2GB-ot. Aztán még kitudja milyen alkalmazás, inkább nem is nézegettem..factory reset után tiszta volt a cucc
-
sladka_pani
senior tag
Jó ez a telefon, csak telefonálni szar vele. A felső hangszóró a fülemnél van vagy 3 centi széles vágat, körülöttem mindenki hallja hogy valaki valamit dumál nekem, csak én nem rendesen, maximum hangerőn sem. A Redmi 4X legalább ezt tökéletesen tudta. De amúgy ugyanez asszony Note 8 Pro-ja is, eszem megáll, erre nem gondoltam.. mondjuk csendes helyen oké, de gyárba melózom basszameg!
-
sladka_pani
senior tag
Jelentem, nekem is 5 munkanap alatt megjött a spanyol raktárból és rohadt jó telefon, de bazi nagy a kiskezemnek a Redmi 4X után..
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #2071 üzenetére
Megvettem, már csak 2db van
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Viktor0610 #2069 üzenetére
Köszönöm, akkor rendelem..
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az Ali-s verzió mennyire kamu? [link]
Gyanúsan olcsó, de tényleg! Állítólag ebben a pillanatban már csak 3 maradt. Nagyon szeretném ennyiért, de féltem a pénzem. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Jövedelem
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest