Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz
buvartacsko #37 üzenetére
[kép] hát ezen most nem lepődtem meg
-
_Smooth
senior tag
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
Hogy lehet ilyen ostobaságokat összehordani? OMG
ON: amúgy pont az ilyen parasztvakítós okosságok (mihaszna dualcam, túlzott mennyiségű RAM, feleslegesen nagy felbontású kijelző, stb) miatt csaptunk le páromnak gyorsan a 3T-re még kifutása előtt. A 3 lett volna a tökéletes választás, csak akkor még nem volt aktuális a váltás.
-
trachemysss
csendes tag
válasz
buvartacsko #16 üzenetére
Az ilyen hozzászólások miatt van, hogy szinte már alig olvasom a kommenteket.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Ez aztán halálosan nem izgat.
Amúgy meg akkor már miért nem LG fanboy vagyok? Őket is méltattam és éppen LG G4 topikgazda is vagyok. Lehetnék akár LG fanboy is. De egyszer leírtam olyat is, hogy a Galaxy S8 szebb, mint a G6 és akkor meg Samsung fanboy lettem, sőt majdnem meg is lincseltek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Felesleges a hangulatkeltésed, ez most nem Apple topic.
Köszi. menjünk tovább a fenti téma mentén, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő