- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
PowerBuldog #71 üzenetére
A kiegészítő egy-egy új játék, ami igényli az alapjátékot is. A kiegészítőn belül is jönnek content patchek, és azok ingyenesek (itt 6-800 MB-os patchekről beszélünk...).
-
FefeeX
veterán
válasz
PowerBuldog #71 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sosem kell fizetned. (ezekben alapvetően megváltozik általában a játék 60-70%-a); azt mondtam, hogy állandóan nyomják be az új contentet havonta, kéthavonta, és ezért nem fizetsz a havi díjon kívül. A kétévente kiegészítő azért ennél jóval nagyobb változás. Olyan, mintha hozzácsapnának mégegy játékot az addigihoz.
-
Wolverine
félisten
válasz
PowerBuldog #53 üzenetére
Igen, a folyamatos fejlesztés és a hivatalos szerverek fenntartása és karbantartása pénzbe kerül - ami nem biztos, hogy kijön a dobozok eladásából, pláne, hogy ez utóbbinak kéne fedeznie a fejlesztési költséget is.
A folyamatos fejlesztés, a hivatalos szerverek és az official 7/24 support szolgáltatás. Mint az internet, a csapvíz, a kábeltv vagy a tömegközlekedés. És ennek a szolgáltatásnak a fenntartása is olyan folyamatos költség, amit a szolgáltatást használóknak kell normális esetben térítenie.Bobby Kotick nekem sem a szívem csücske, sőt. Ennek ellenére abban értem a gondolkodását, hogy az ő célja a cégének a lehető legnagyobb profitot összerakni - így ugyanis elvileg több juthat játékfejlesztésre is.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
PowerBuldog #53 üzenetére
Nem haragszom, nem en talaltam ki a rendszert.
El lehet varni persze, de a tapasztalat azt mutatja, hogy leszarjak a fejlesztok a jatekukat kiadas utan, ha nem latnak belole tovabbi penzt. Szemely szerint nekem megerne a penzt, hogy tovabb foglalkozzanak vele.
BalaNce87: WoW-ban se a szintlepeshez van koze a havidijnak, hanem a szerver hasznalast, a rendszeres content peccseket, a szupportot amit fizetsz. Ezeknek egyikse se mmo specifikus dolog, csak az emberek megszoktak, hogy 10 evig ugyanazon a 3 palyan jatszanak(pl cs1.6), de legalabb fizetni se kell erte (persze a szerverszolgaltatoknak itt is fizetni kell, szoval nem fekete-feher a dolog). Nekem meg pont ez nem szimpatikus.
D1Rect: A kivetel erositi a szabalyt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
pontosan ! azok veszik meg (nem mindenki) a játékokat,hogy tudjanak multizni,és akkor bejelentik,hogy havidíj,hát elmehetnek a picsába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- EAFC 25
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest