- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo88
tag
Csak rá kell nézni a csókára, ilyen arccal nem csodálom hogy nem elég neki a pénz...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BalaNce87 #60 üzenetére
WOW azt teljesen más tészta!
Ne keverjük ide
WOWnál tényleg a szerverek fenntartását kell megfizetniVisszaolvastam, és nem értem mi ez a "ha egy rajongónak tetszik valami és képes sok pénzt leperkálni érte" stílus lehülyézése, fikázása.Ha neki ez tetszik, erre van szüksége, lelke rajta.Mindenkinek más jön be.
Ne feledjétek, az MW2ből 20millió darabot adtak el....20milla...ha valami tényleg szar, abból nem adnak el ennyit. -
bullseye
addikt
1, Bobby fiú valamiféle CoD MMO-ra gondolt, előfizetéssel (online Call of Duty world.) - gondolnia amúgy is szabad bármit
2, ilyen cikket is lehet írni, még újságírónak is (manapság különösen népszerű a tény és vélemény összemosása, különösen a neten) - de ne lepődjön meg, ha valaki beszól érte
3, számomra külön öröm, hogy már megint megtudtam, hogy zsidóként aljas pénzéhes rohadt állat vagyok (viszont dollármilliomos CEO), pláne olyan topikban, amit a házigazda is nézeget elméletben, és ezek szerint szerinte is teljesen okés, hogy a zsidó kifejezés manapság hol általános, hol célzott negatív (ám offkorz nem rasszista) jelző...
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
cskamacska #67 üzenetére
Ha nem erted mirol beszelek, akkor fuss neki meg parszor, szerintem eleg erthetoen irtam.
-
Wolverine
félisten
válasz
PowerBuldog #71 üzenetére
A kiegészítő egy-egy új játék, ami igényli az alapjátékot is. A kiegészítőn belül is jönnek content patchek, és azok ingyenesek (itt 6-800 MB-os patchekről beszélünk...).
-
FefeeX
veterán
válasz
PowerBuldog #71 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sosem kell fizetned. (ezekben alapvetően megváltozik általában a játék 60-70%-a); azt mondtam, hogy állandóan nyomják be az új contentet havonta, kéthavonta, és ezért nem fizetsz a havi díjon kívül. A kétévente kiegészítő azért ennél jóval nagyobb változás. Olyan, mintha hozzácsapnának mégegy játékot az addigihoz.
-
danati
senior tag
És majd sírnak hogy miért ilyen nagy a warezolók száma...
-
PowerBuldog
veterán
Nem WoW-ozok de azért ezen fennakadt a szemem:
"Ezen kívül folyamatosan bővítik a contentet, és ezért a havidíjon felül nem kérnek el plusz pénzt."Akkor vegyük csak sorra: Burning Crusade, Wrath of the Lich King és jön a Cataclysm.
Ezek mind ingyenesek és nem kell értük csak a havidíjat fizetni, ugye? -
FefeeX
veterán
válasz
BalaNce87 #60 üzenetére
Látszik, hogy lövésed sincs a WoW-ról, sőt, úgy általában a pénzügyekről sem sok. Azért a WoW nem úgy működik, mint a legtöbb játéknál a szerverek (pl SC, ahol bár szerveren tallózol, gyakorlatilag olyan mint a chat szerver, mert a játékot már hostolni kell valakinek) --> nem kell szerverpark, nem kell 1-2ezer GM, etc.
WoW: gyakorlatilag a szerver számol mindent, kivéve a grafikádat ami megjelenik a gépeden. Több százezer GM van, a szerverek lag mentesek (illetve van olyan, hogy nem; de többnyire azok), napi szinten javítják a hibákat, a GM-ek fél órán belül mindenkihez eljutnak általában, akinek problémája van. Ezen kívül folyamatosan bővítik a contentet, és ezért a havidíjon felül nem kérnek el plusz pénzt. Folyamatosan balanszolnak, rengeteg újdonság etc. A csalókat is napi szinten szűrik, plusz bevetnek mindent, amit tudnak.
Ezért fizetsz, nem azért, mert megvettél valamit. Ha itt megvennél valamit, és azzal akarnál játszani, azt kapnád kb, amit egy tört szerveren. Aki próbálta, ismeri, tudja a különbséget, aki nem, annak meg nehéz elmagyarázni.
Nyilván egyébként a non-official cuccokat (moddolt) nem kell az eredetiekhez hasonlítani. Azt nem a cég csinálja, nem a cég dolgozik érted, hanem a közösség. Ha azt akarod, hogy a cég is csinálja, fizess. Így működik. -
hommeros
őstag
Én örülnék egy havidíjas változatnak. De nem a jelenlegi formában és motorral.
-
simi762
tag
Ezt a csákót, tutira zaklatták gyerekkorában!
Talán azt el is érné a csákó, hogy nem lenne ennyi online játékos, de azok legalább fizetnek, mint a katonatiszt!
Ha a wow-ot nézem, ami nem az Én világom, akkor jogos!
Azt is veszik mint a cukorot! -
cskamacska
addikt
Hopp ez kimaradt: Tessék mondani, maga miről is beszél éppen?
Tény hogy régebben is a játék sikeressége határozta meg a terméktámogatás hosszát, az esetleges kiegészítők és plusz tartalom megjelenését(cserébe az átlag támogatás hosszabb volt, és nem létezett dlc kedvéért kiollózott tartalom), de PC-n a dedi szerverek és pályaszerkesztők miatt soha nem volt komoly gond a multi játékok élettartamával.
Ez idáig, minthogy a konzolos "fizessé mindenért" elv mindenhatóvá lett.
Nem a kapitalizmussal van gond, hanem azzal, hogy a vállalatvezetők a 15% nővekedést milyen áron akarják kikényszeríteni.
A fejlesztőket meg tök felesleges szidni, lévén ha valakik, hát a fejlesztő stúdiók szívták meg igazán a piaci átrendeződést. Mostanság a fejlesztő, vagy indie-ként élete végéig sérvér vackokat heggeszt, vagy beáll a megamultikhoz bérrabszolgának, és a drágalátos menedzser úr majd megaszondja neki, hogy a vérpistikéktől milyik frencsájz folytatásával lehet az üzleti negyedévre valót lehúzni. Ötletesség, újszerűség, formabontás? Megmarad a csóringer függetleneknek, azoknak úgy sem számít a bukás. -
Malachi
veterán
csak azt felejtitek el, hogy ha nem találták volna ki a "no dedi server" marhaságot, akkor bizony nem kellene a szerverparkokat fenntartaniuk és nem lenne miért plusz pénzt kérni ebben az esetben.
emberek, jó dolog a kapitalizmus, de ne feküdjetek már alá minden ökörségnek, ráadásul örömmel. elveszik a normális multi szervereket, cserébe most még pénzt is kérnének azért, hogy használhatóvá formálják a saját rendszerüket. mert ismerjük el, ez az IWnet a mai napig is egy kalap szar egy dedikált klánszerverhez viszonyítva.
szóval igenis, kapják be és dugják fel maguknak a szarjukat, aljas szemét bagázs. nem is értem, mondjuk 3 éve az első COD-MW-nél miért nem hiányzott nekik az a kurva nagy zsák pénz, hogy használható játékot faragjanak. ugyan már.
-
wolfman
veterán
Ez az ember jópofa
...jó pofán kéne vágni!
-
Wolverine
félisten
válasz
PowerBuldog #53 üzenetére
Igen, a folyamatos fejlesztés és a hivatalos szerverek fenntartása és karbantartása pénzbe kerül - ami nem biztos, hogy kijön a dobozok eladásából, pláne, hogy ez utóbbinak kéne fedeznie a fejlesztési költséget is.
A folyamatos fejlesztés, a hivatalos szerverek és az official 7/24 support szolgáltatás. Mint az internet, a csapvíz, a kábeltv vagy a tömegközlekedés. És ennek a szolgáltatásnak a fenntartása is olyan folyamatos költség, amit a szolgáltatást használóknak kell normális esetben térítenie.Bobby Kotick nekem sem a szívem csücske, sőt. Ennek ellenére abban értem a gondolkodását, hogy az ő célja a cégének a lehető legnagyobb profitot összerakni - így ugyanis elvileg több juthat játékfejlesztésre is.
-
törölt tag
ne tegye mert sokan nem fogják megvenni
pl én
-
BalaNce87
addikt
A cs az mai napig sikeres vannak hozzá moddolt mapok amik nem mindegyike szar és nem havi díjas, wow is ugyanaz csak kicsivel bővül a bejárhatóság de ettől még nem lesz jobb másabb a játék, szóval az is azért lett havi mert tudták hogy az emberek hajlandóak fizetni érte mivel azzal tolják napi szinten, és nem bírnák ki nélküle 1 hétig, nem hogy hónapig. Szóval mondhatni kihasználják a népet, döntés elé állították őket és van aki hajlanó elbaszni erre pénzt havonta. Az meg hogy patchért fizetek hát no comment, manapság a patch-et átnevezték dlc-re és pénzbe kerül. Egy dolog hogy a wow-nál ez bejött nekik, máshol nagy felháborodást keltene, az más kérdés hogy ugyanúgy kipengetnék érte az adott összeget.
-
RootRulez
félisten
De akkor akik megvették a MW2-őt, visszavihetnék, mert ők nem ezt vásárolták, nem így van? És tuti sokan visszavinnék, ha ez így kivitelezhető lenne...
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
PowerBuldog #53 üzenetére
Nem haragszom, nem en talaltam ki a rendszert.
El lehet varni persze, de a tapasztalat azt mutatja, hogy leszarjak a fejlesztok a jatekukat kiadas utan, ha nem latnak belole tovabbi penzt. Szemely szerint nekem megerne a penzt, hogy tovabb foglalkozzanak vele.
BalaNce87: WoW-ban se a szintlepeshez van koze a havidijnak, hanem a szerver hasznalast, a rendszeres content peccseket, a szupportot amit fizetsz. Ezeknek egyikse se mmo specifikus dolog, csak az emberek megszoktak, hogy 10 evig ugyanazon a 3 palyan jatszanak(pl cs1.6), de legalabb fizetni se kell erte (persze a szerverszolgaltatoknak itt is fizetni kell, szoval nem fekete-feher a dolog). Nekem meg pont ez nem szimpatikus.
D1Rect: A kivetel erositi a szabalyt.
-
BalaNce87
addikt
Hát az hogy az ilyen szintlépősdis wowokhoz hasonló játékokhoz elkérnek az még oké, de egy fps-nél ez nem lenne jó megoldás, legalábbis ha azt nézzük milyen minőségek vannak, ha szar játékot csinálnak felőlem lehet havi díjas és megfelelő támogatottságú, ha csak az ostoba emberek veszik, mondjuk abból sok van, így mindenképpen jól járnának. Azt le is írtam hogy ha havi fizetős lenne ugyanúgy tejelnének az emberek, csak egy kis ideig menne a sírás, nem változtatna ez semmin sem.
-
-
Jarlaxle
senior tag
Birom azert, hogy rogton mindenkinek az az elso reakcioja (meg a cikkironak is) hogy kocsog Bobby Kottick, pedig egy megfeleloen szupportalt havidijas jatek win-win szituacio mindenkinek, a fejleszto nem szarja telibe kiadas utan mert van penz belole, a jatekos meg kapja a contentet+szupportot.
BC2 tokeletes pelda a kozelmultbol, hogy DICE inkabb csinalja a penzes vip szarokat skineket, onslaught modot peccs helyett, mert a peccsert nem kapnak penzt, mig a masik cuccokert igen. En inkabb fizetnek nekik is havonta, ha adnanak ki mapokat es peccseket. -
Jarlaxle
senior tag
Legyen csak havidijas, cserebe viszont allando content peccseket es csitermentes kornyezetet is biztositsanak. Ja meg lagmentes szervereket.
-
Ice!?
őstag
chhh..
-
Ez a pasas már vénába adná be a pénzt magának...
-
kelekyle
őstag
Ez már a steamtől is függ ugyanis "eladták" nekik a gamet vagyis leszerződtek...
-
szemteksz'ezzük tele a házát
-
Gude
senior tag
Sajnos összefutottam jónéhány lámával akik aimbottal nyomták.Rohadt idegesítő.Ezekből 1 is sok
-
Jander
senior tag
Pl. aki 360-on COD-ozott, mint én is, az fizetett havi díjat. Csak mi a Live-ért. De mióta kijött a Bad Company 2 nem hiszem, hogy valaha is újra COD-oznék... Ez az interjú csak még jobban megerősítette bennem ezt a tényt.
-
keIdor
titán
Ez az ember egy gazdag pöcs, már elnézést. Tipikusan az az alak, akinek a világ minden pénze sem lenne elég, tipikus "lehúzó".
Barátom, ha fizetős lesz a CoD te biztos gazdagabb leszel, de nem az én pénzemből, egy hülyével kevesebb ember tömi a zsebed. -
athomi
veterán
Az elkonzolosított Modern Warfare 2 után egyáltalán nem lenne meglepő a havi díjas CoD.
-
littlelion21
addikt
Hát neked bizony a k*rva anyádat.
-
Gude
senior tag
Az a baj,hogy csaló mindig van.A BBC2 is hemzseg tőlük
-
Dani811
aktív tag
Én csak egy esetben fizetnék: Ha egy csaló sem lesz a játékban. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
-
Versus
senior tag
Tudom hogy személy szerint senkit nem érdekel de én meg azt szeretném megérni hogy legalább a látványosan és pofátlanul csalókat kiszűrjék a remek rendszerükből. Ha csak annyira sikerülne mint a BC2-ben akkor már elégedett lennék. Vagy tiltsák le a Killcam-et hogy ne legyen annyira nyilvánvaló.
-
Goldmen75
őstag
Az ilyeneket le kéne váltani, s elküldeni egy aranybányába, hogy bányássza ki magának a pénzét.....természetesen segítség nélkül!
-
Tituka
senior tag
ez egy utolsó féreg ember...
és ez igaz az activision-ra is
-
Vistaboy
veterán
A riporter kérdésére adott válasza a következő volt:
"I would have Call of Duty be an online subscription service tomorrow."
Ez nem azt jelenti, hogy ha rajta múlna, akkor holnaptól fizetőssé tenné a Call of Duty-t?
Az álma egy előfizetéses, Call of Duty Online című játék. Ez a cikk arról szól, hogy ő mit tenne, ha megtehetné. Ha rajta múlna, akkor holnaptól már havidíjas lenne a Call of Duty. De nem rajta múlik, így nem lesz az, viszont egy játék készítését elintézheti, ami havidíjas, és a Call of Duty világában játszódik. És valószínűleg azt is fogja tenni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
pontosan ! azok veszik meg (nem mindenki) a játékokat,hogy tudjanak multizni,és akkor bejelentik,hogy havidíj,hát elmehetnek a picsába.
-
Ha nem érted mit mondok, akkor nem erőltetem.
Egyébként félre van fordítva, mert arról beszél, hogy szeretne egy online COD-ot, ami előfizetéses.
Nem arról, hogy a jelenlegit tenné előfizetésessé.Csak megint el van felejtve a mondókájának egy fontos része:
"When you think about what the audience’s interests are and how you could really satisfy bigger audiences with more inspired, creative opportunities, I would love to see us have an online Call of Duty world" -
Sicilian
addikt
Idióta..
-
Thome
veterán
válasz
LeslieG Jr. #16 üzenetére
Elég, ha csak 1-el találkozik...
-
LeslieG Jr.
őstag
Hát ennek a faszinak elmentek otthonról az tuti.
Ez a pali sem fog sokáig élni.
Valamelyik elvetemült fan majd a valóságban fog Modern Warfare-ezni a csávóval és leszedi egy M16-osal az tuti. Ne adj isten egy csipás fogja leszedni 500m-ről.
kivánom hogy sok ilyen fan-nal találkozzon az élete során.
-
Vistaboy
veterán
Nem én szoptam az ujjamból, ott van a linkelt forrásban.
Vagy a kanálba fojtogatós részre gondolsz?
Szerintem nem volt túlzás.
Itt van az idézet:
WSJ: If you could snap your fingers, and instantly make one change in your company, what would it be, and why?
Mr. Kotick: I would have Call of Duty be an online subscription service tomorrow. When you think about what the audience’s interests are and how you could really satisfy bigger audiences with more inspired, creative opportunities, I would love to see us have an online Call of Duty world. I think our players would just have so much of a more compelling experience.
WSJ: Is that coming?
Mr. Kotick: Hopefully.
WSJ: Are the customers ready for it?
Mr. Kotick: I think our audiences are clamoring for it. If you look at what they’re playing on Xbox Live today, we’ve had 1.7 billion hours of multiplayer play on Live. I think we could do a lot more to really satisfy the interests of the customers. I think we could create so many things, and make the game even more fun to play. We haven’t really had a chance to do that yet, so that would be my snap of the fingers.
-
szablya
aktív tag
Ekkora egy s€ggarcot
-
No offense Vistaboy, de ettől populistább, manipulatívabb cikket még nem olvastam.
Az első mondatnál ledobta az agyam a gépszíjat.Sajnos az eredeti interjú nem elérhető csak előfizetéssel, úgyhogy nem lehet megmondani milyen szövegkörnyezetből lett kiragadva az egész.
-
Dani811
aktív tag
Amikor a CoD havidíjas lesz, akkor lesznek legálisak a torrentoldalak, de tényleg!
-
BalaNce87
addikt
Ez a szöveg könyörögnek, hát no comment, amúgy meg tuti fizetnének a nagy fanok, ha már egy rókabőrért kipengettek 10rugót, steamen meg 60 eurot, meg 3 map-ért 15 eurot akkor végülis nem hülye az emberünk, mert simán lelehet húzni az embereket ilyen szarságokkal.
Az emberek pampognának egy hétig hónapig hogy tuti nem veszem meg, szemét banda, aztán mit látok ott van az accountján a dlc meg a többi bullshit. Ez olyan dolog hogy 1 hétig örülsz hogy de jó meg lett a dlc, aztán rájössz hogy rohadtul semmi értelme nem volt megvenni, mert nem ettől lesz újabb élvezhetőbb a játék, pláne itt 3 maptól még nem lesz változatosabb ez olyan nesze semmi fogd meg jól dlc. -
blazsey2
senior tag
Hát az úriember elmehet a f@szba az ötleteivel együtt
-
h-yle
addikt
Az új CoD eladásaira leszek majd kíváncsi. Pontosabban az eladási számok csökkenésének mértékére.
-
Gude
senior tag
Kezeltetnie kéne magát,de idővel szerintem bevezeti.Még ha próbaképpen is. :
-
PowerBuldog
veterán
Ennek a faszinak komoly pszichiátriai kezeltetésre lenne szüksége. Ekkora (elnézést modik) faszságot hogy a francban lehet összehordani?
"Állítása szerint ugyanis a játékosok annyit játszanak a Modern Warfare 2 multijával, hogy szinte "könyörögnek" a havidíjért."
Nyilván minden játékban amiben van multi, és használják is az emberek azok szívesen fizetnének a multiért... Hááát hogyne... Bullshit #1 -
Thome
veterán
*nyád könyörög a havidíjért te féreg. Remélem az SC2 nem lesz fizetős, mert a BNet2.0-ban megoldható sajnos ez is...
Csinálja meg, remélem összeomlik az egész a fenébe, és századára csökken a rajongók száma. Vagy pedig éljen a Warez ezen körökben!
-
Dani811
aktív tag
Nem nyereség lenne ott, hanem bukás, sokk milliót elbukna, nem is vennék attól a pillanattól. Egyébként: Valaki tudja Ezio telefonszámát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest