- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
cskamacska #67 üzenetére
Ha nem erted mirol beszelek, akkor fuss neki meg parszor, szerintem eleg erthetoen irtam.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
PowerBuldog #53 üzenetére
Nem haragszom, nem en talaltam ki a rendszert.
El lehet varni persze, de a tapasztalat azt mutatja, hogy leszarjak a fejlesztok a jatekukat kiadas utan, ha nem latnak belole tovabbi penzt. Szemely szerint nekem megerne a penzt, hogy tovabb foglalkozzanak vele.
BalaNce87: WoW-ban se a szintlepeshez van koze a havidijnak, hanem a szerver hasznalast, a rendszeres content peccseket, a szupportot amit fizetsz. Ezeknek egyikse se mmo specifikus dolog, csak az emberek megszoktak, hogy 10 evig ugyanazon a 3 palyan jatszanak(pl cs1.6), de legalabb fizetni se kell erte (persze a szerverszolgaltatoknak itt is fizetni kell, szoval nem fekete-feher a dolog). Nekem meg pont ez nem szimpatikus.
D1Rect: A kivetel erositi a szabalyt.
-
Jarlaxle
senior tag
Birom azert, hogy rogton mindenkinek az az elso reakcioja (meg a cikkironak is) hogy kocsog Bobby Kottick, pedig egy megfeleloen szupportalt havidijas jatek win-win szituacio mindenkinek, a fejleszto nem szarja telibe kiadas utan mert van penz belole, a jatekos meg kapja a contentet+szupportot.
BC2 tokeletes pelda a kozelmultbol, hogy DICE inkabb csinalja a penzes vip szarokat skineket, onslaught modot peccs helyett, mert a peccsert nem kapnak penzt, mig a masik cuccokert igen. En inkabb fizetnek nekik is havonta, ha adnanak ki mapokat es peccseket. -
Jarlaxle
senior tag
Legyen csak havidijas, cserebe viszont allando content peccseket es csitermentes kornyezetet is biztositsanak. Ja meg lagmentes szervereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- E-roller topik
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest