- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
#04441088 #17 üzenetére
Én voltam egy mintaboltban (fejhallgatoplaza), ahol a JBL-eket ki lehetett próbálni. Flip2-ben gondolkodtam mikor odamentem, de aztán kipróbáltam a flip 3-at is és hát na szóval... "sajnos" sokkal jobb a flip 3 hangja szerintem (youtube-on vannak összehasonlító tesztek), flip 2-ben kevés a basszus a flip 3-hoz képest és nem tüctüc zenével teszteltem, hanem pl. Phil Collinsal. De mondjuk az 35e pénz a flip 2 meg csak 20e. Viszont ez lesz az első ilyen kütyüm és nem szívesen költenék rá sokat, mert még nem tudom, hogy pontosan milyen elvárásaim lesznek egy ilyen hangszóróval kapcsolatosan (hogy inkább az akksi időtartama, vagy a vízállóság, vagy a tökéletes hangzás ami fontosabb). Ezért most hogy rátaláltam erre a proda x6-ra, lehet inkább ezt fogom beszerezni így kezdésnek. Árban jó, a magyar tesztek azt mondják, hogy jó, bár nem tudom hogy mennyire elfogultak a tesztelők a forgalmazóval szemben.Fura azonban, hogy külföldi teszteket nem igazán találok a proda x6-ra.
Szívesen meghallgatnék egy flip 2 illetve flip 3 vs. proda x6 tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest