- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
holozis_HUN #33 üzenetére
Az NFC-t érzékeli a teló, de azt mondja, hogy üres cimke (empty tag) és nem történik semmi. Több telefonon is próbáltuk.
De már visszavittem a boltba bevizsgálásra. -
JohnnyWeiss
tag
Nálam az NFC nem akar működni. Több telefonon próbáltuk és mindegyik azt mondja, hogy empty tags. (BT be van kapcsolva)
Van valami trükk, hogy hogy kell NFC-vel párosítani a telefont a hangszóróval? -
JohnnyWeiss
tag
Amúgy szerintem is teljesen vállalható. Talán a JBL flip 2-nek szebb a hangja, de ezt nem tudom biztosra mondani, mert 1 hete voltam a JBL-t kipróbálni és csak az emlékeimre tudok hagyatkozni. De nekem ez a proda x6 megfelelő, egyedül a mikrofonjával nem vagyok megelégedve.
-
JohnnyWeiss
tag
Kihangosítóként használja valaki? Nekem mindenki panaszkodik, hogy alig hall. Csak akkor jó, ha 20-30 cm-ről beszélek és irányba van állítva, hogy a szám felé nézzen a mikrofon.
-
JohnnyWeiss
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Berendeltem egy ilyet. 17e alatt ennél valószínűleg nem kapok jobbat.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
holozis_HUN #23 üzenetére
Köszi.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
holozis_HUN #21 üzenetére
Súlyát meg tudnád mondani, hogy hány gramm? Nem találok róla infót.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
holozis_HUN #16 üzenetére
Köszi az info-t. Jellemzően nem szoktam én sem üvöltetni a zenét, max. ha kertiparty van nálunk, akkor lehet jó, ha nem zörög be max. hangerőn sem. Lehet jó lesz nekem is egy ilyen első BT-os hangszórónak.
Azt viszont nehezen tudom elhinni, amit a Tech2HUTV-s tesztvideóban mondanak, hogy hangzásban nem nagyon marad el egy UE Boom-tól. -
JohnnyWeiss
tag
válasz
#04441088 #17 üzenetére
Én voltam egy mintaboltban (fejhallgatoplaza), ahol a JBL-eket ki lehetett próbálni. Flip2-ben gondolkodtam mikor odamentem, de aztán kipróbáltam a flip 3-at is és hát na szóval... "sajnos" sokkal jobb a flip 3 hangja szerintem (youtube-on vannak összehasonlító tesztek), flip 2-ben kevés a basszus a flip 3-hoz képest és nem tüctüc zenével teszteltem, hanem pl. Phil Collinsal. De mondjuk az 35e pénz a flip 2 meg csak 20e. Viszont ez lesz az első ilyen kütyüm és nem szívesen költenék rá sokat, mert még nem tudom, hogy pontosan milyen elvárásaim lesznek egy ilyen hangszóróval kapcsolatosan (hogy inkább az akksi időtartama, vagy a vízállóság, vagy a tökéletes hangzás ami fontosabb). Ezért most hogy rátaláltam erre a proda x6-ra, lehet inkább ezt fogom beszerezni így kezdésnek. Árban jó, a magyar tesztek azt mondják, hogy jó, bár nem tudom hogy mennyire elfogultak a tesztelők a forgalmazóval szemben.Fura azonban, hogy külföldi teszteket nem igazán találok a proda x6-ra.
Szívesen meghallgatnék egy flip 2 illetve flip 3 vs. proda x6 tesztet. -
JohnnyWeiss
tag
Én egy JBL flip 3-ban gondolkodtam idáig, de most olvastam ezt a tesztet. Nem tudom megér e majdnem 2x annyi pénzt a JBL?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest