- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Hardveresen semmi akadálya. Ezért írtam, hogy talán van olyan platform, amin ez megoldható. De, előbb próbálj meg Androidon azonos időben két, különböző zenét lejátszani! Az csak úgy megy, hogy vagy egy szoftver játsza le a kettőt (pl. keverőpult, DJ mixer), vagy különböző hangcsatornára kényszeríted. Mindkét esetben fennáll a kérdés, hogy még ha sikerül is, milyen szoftver osztja szét a különböző hangokat, a különböző sztereó BT eszközök között?
-
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #25 üzenetére
Lehet, hogy van olyan platform, amin ez működhet, de Androidon biztosan nem, vagy legalábbis nagyon meg kéne erőszakolni hozzá a rendszert. Még a teló saját hangszórójánál is necces. Egy időben, egy szoftver, egy médiacsatorna. Azt meg lehet csinálni (már próbáltam), hogy egy zenét egy szoftver lejátszik a média hangcsatornán, egy másik zenét pedig egy másik szoftver az értesítési hangcsatornán. De, ez már önmagában is erőszak, nemhogy még a különböző médiacsatornákat, azonos időben, különböző BT eszközökre küldje ki.
-
Somatom
veterán
Az Android nem ad ki médiahangot monó BT eszközre. A BT hangszórók úgy verik át a rendszert, hogy sztereó eszközként csatlakoznak fel. Ha két A2DP eszköz fel tud csatlakozni párhuzamosan, abból két sztereó kimenet lesz, nem pedig egy jobb, és egy bal csatorna. Ahogy Te is fogalmaztál, a rendszer kiküldi a sztereó jelet az adott A2DP eszközre (vagy eszközökre), és azok egymás között osztják szét a két hangcsatornát. Már, ha képesek rá. Ez fontos különbség lenne a BT hangszórók között, de a tesztek nemigen térnek ki arra, hogy ha párba tesszük őket, akkor képesek-e sztereóként funkcionálni.
-
Somatom
veterán
Két hangszóró párhuzamos működéséből nem következik az, hogy sztereó. Sőt! A sztereó jel két sávja egyáltalán nem párhuzamos. Az kevés, hogy két hangszóró tud párhuzamosan csatlakozni. A lényeg az, hogy egy szoftvernek le kell osztania a két hangsávot, és ez nem a BT verzión múlik.
-
Somatom
veterán
Ezt hívják közösségi médiának.
Mandarini:
Én használnám, de Androidon nem az igazi. Pl. van HID profilos BT egerem, és billentyűzetem. A bill. hajlamos néha kihagyni. Főleg akkor, amikor az egér is csatlakoztatva van. USB vezérlős wireless egér/bill kombóval (Logitech MK220) egyik droidomnál sem fordult elő ilyen. Az Talkband headsetes problémát pedig írtam korábban. Sajnos, ezekhez kell valami külön kezelőszoftver, mert az Android alapértelmezetten nem ad ki médiahangot monó eszközre, GSM hívást pedig A2DP -re. Ezért nem megy flottul a VOIP kezelése. Az ugyanis az Android szerint médialejátszás, nem pedig kétirányú, verbális kommunikáció. -
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
Te is mozogsz csájnacuccok között, tudod, hogy mekkora a különbség az elmélet, és a gyakorlat között. Hatalmas betűkkel reklámozzák a BT5 -öt, csak épp egy filléres modult pakolnak a telóba, vagy az antennát felejtik el megtervezni. Vagy, közös modulba teszik a Wifivel, és a helyszűke miatt összeakad a két 2,4GHz -es frekvencia. Stb., stb...
Aztán jönnek az OS oldali fínomságok. Pl. az Android teljesen másképp kezeli a GSM, és a VOIP hívásokat. Itt van a karomon a Huawei Talkband. GSM -nél elég kipattintani a házból a fülest ahhoz, hogy fogadjam a hívást. Whatsappon, vagy Viberen ugyanez már nem működik, az alkalmazásban kell fogadnom a hívást. B.6om az 5 -ös kékfogamat, ha ez OS szinten nincs rendbetéve. -
Somatom
veterán
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ilyesmire gondoltam. Persze, az is egy módszer, hogy feldobjuk a labdát, a részleteket pedig majd megírják a kommentelők. Praktikus, mivel a cikkírónak így nem kell utánanéznie, elég csak a forrásanyag alcímét lefordítania.
-
Somatom
veterán
De jó hír! Szerintem hasznos lett volna megemlíteni azt, hogy egy telóban miben nyújt többet a BT 5, a 4.x -hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest