Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Prodigy összes megvan. Scooter is jó pár, Pendulum London Elekrticity ATB, és társaiszintén kerülnek bele nyilvánvalóan. Ott kezdődnek majd a bajok, amik mérföldkövek, de nekem nem teszenek, például a progression session/logical progression vagy akármelyik "state of trance". pont az annyi van jó miatt lehet hogy magasra kellene húzni a lécet, és csak a legjobbakat belepakolni. A másik ötletem az volt tegnap, hogy kezdő-haladó-elvakult szekcióra kellene bontani, mert aki nem hallgatta még mondjuk sosem tudatossan az egyszerűbb Prodigy Stand up [link] vagy ATB [link] számokat azt az elején elrettentik a kevésbé populáris techno vagy indrustial számokat. Nincs hozzászokva a fülük, nem is értenék. Többen is úgy regálják le a környezetemben hogy "mivan beakadt a lemez?" "te mosogatógépet hallgatsz" pedig nyilván többről van szó.
Biztos vagyok abban hogy első körben személyes bejegyzésekként fog megjelenni, hogy legalább aki hallgatja az leírhassa ha extrém módon nem ért eggyet velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest