- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Prodigy összes megvan. Scooter is jó pár, Pendulum London Elekrticity ATB, és társaiszintén kerülnek bele nyilvánvalóan. Ott kezdődnek majd a bajok, amik mérföldkövek, de nekem nem teszenek, például a progression session/logical progression vagy akármelyik "state of trance". pont az annyi van jó miatt lehet hogy magasra kellene húzni a lécet, és csak a legjobbakat belepakolni. A másik ötletem az volt tegnap, hogy kezdő-haladó-elvakult szekcióra kellene bontani, mert aki nem hallgatta még mondjuk sosem tudatossan az egyszerűbb Prodigy Stand up [link] vagy ATB [link] számokat azt az elején elrettentik a kevésbé populáris techno vagy indrustial számokat. Nincs hozzászokva a fülük, nem is értenék. Többen is úgy regálják le a környezetemben hogy "mivan beakadt a lemez?" "te mosogatógépet hallgatsz" pedig nyilván többről van szó.
Biztos vagyok abban hogy első körben személyes bejegyzésekként fog megjelenni, hogy legalább aki hallgatja az leírhassa ha extrém módon nem ért eggyet velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest