- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika34
csendes tag
Sziasztok! A blackview bv5000 ről láthatunk majd tesztet? Van olyan videó ahol szöget vernek be vele, meg diót is törnek. Gorilla glass ide vagy oda ez elég hihetetlen
-
EG0
aktív tag
Nos konkrétan ez a BlackView modell egyelőre hibátlan, már két OTA update is jött hozzá, amik jelentősen növelték pl. az akku üzemidejét.
Tegnap sikerült egy mocsok nehéz szervert ráraknom véletlenül, simán bírta a kijelzője.
Ezért a pénzért még mindig azt mondom, hogy nagyon megérte. -
raulicio
senior tag
Csak éppen azt felejted el, hogy a LeTV legolcsóbb modellje 200 usd körül van a tesztelt telefon meg 120 USD. Persze ha ingyen lenne mindkettő én is a LE ONE-t vinném, de teljesen más ligában játszik a két gyártó.
100 dolláros telefontól azért ne várjuk már el, hogy egy 400-600 dolláros Huawei, Xiaomi, One Plus szinvonalat hozzanak! Teljesen jogosan léteznek a B gyártók, még ha adott esetben nem is a top színvonalat képviselik minden téren.
Bár nyilván elmondhatatlan kielégülést jelent sokaknak mindenhova leírni, hogy "ez szar, meg az hulladék", miközben a 3210 nokiájukat nyomkodják.
-
EG0
aktív tag
Az enyém hosssssssszas szenvedés után, több hét késéssel a TO2C hülyesége miatt, de végre Franciaországban jár már. Pár nap, és megkapom. Majd írok róla valamikor. :-)
-
devast
addikt
Nem feltétlen... nézni kell mi történik. Pl ottvan most a letv brand . Tök új, és szinte mindenki szerint nagyon jó. Nagyon ritka, hogy a semmiből feltűnik valami jó gyártó, de előfordul, és nem mennek el mellette az emberek. Viszont az elephone, ulefone meg umi zopo ésatöbbi... nem érdemes rájuk nézni sem. Mert a papír mindent elbír, viszont használat közben jönnek majd a problémák, amikre a gyártó magasról fog sz*rni, és a következő modell preorder-jét fogja már nyomni agyba főbe. Meg kell nézni a gyártó cég piaci magatartását, ha f*ssa a telefonokat, előrendelést reklámoz, akkor messziről kerülni kell
-
b0bcat
addikt
válasz
Massmurderer #26 üzenetére
5,5 vs. 5 col, 3000 vs. 2200 mAh. Szerintem kb. ugyanannyit kellene bírniuk.
Már amennyiben hihetünk a névleges kapacitásoknak.
-
b0bcat
addikt
válasz
Massmurderer #24 üzenetére
De az akku is - névlegesen - jóval kisebb.
-
csongi
veterán
Ebbol is 12 egy tucat.
Viszont kezdek aggodni. Nekem az5" hatar eset. Ez mar eppen atlepte a hatart. Mostanaban 5" feletti tesztek jelennek meg. Most akkor jovore mar az 5" vadaszni kell?
Remelem nem.
-
Sebhelyes
senior tag
3000-es akkuval 3,5 óra képernyőidő?
Egy újabb jól optimalizált Android telefon...
-
Kékes525
félisten
Ez nem egy Samsung?
-
Hallosz
senior tag
Hm. . . . ez egyik 19, a másik pedig, egy híján 20
Már megint ez a fránya RAM, már a 2 GB is kevés.
Meglátásom szerint, nem a RAM kevés, a Droid nem tud/akar vele jól gazdálkodni.Mert az appoknak futni kell a háttérben, mind a 30- 40 darabnak. Ha akarod, ha nem.
M i é r t ? -
xboxfreak
tag
Egy újabb szar kínai utánzat.
-
davidsone
addikt
1 újabb komoly készülék 1 komoly gyártótól...
-
dzsi23
addikt
Az Allview X2 Miniben 6592 van, a táblázatban 6732 szerepel.
35öt megérne, bár a kamera miatt nem venném...
-
danee91
senior tag
Nem támogatja a 2600MHz-es LTE-t?
Valahogy ezeknél a kínai oldalról rendelt telefonoknál mindig azt érzem, hogy vmi mindig kimarad.
Vagy a frekvenciasávok, vagy valami összemagyarosított szoftver, akármilyen olcsó így nem kéne.Én inkább vettem egy európai piacra szánt Lenovo A7000-a mobilt, MT6752m-el, 2 giga rammal, 5,5" jobb fajta IPS-el, 45 ezerért...
-
-
A kialakítása valami borzalom ,
-
-
A coolicool-os linken látszódik is, hogy mitől érződött karcsúnak a soc:
MTK6735P 1.0GHz Quad Core
Tehát nem a "sima" 6735-ös, hanem a butított P-s modell van benne.
Amúgy kiváncsi vagyok a most postára került Elephone P4000-emre: a neten azt olvastam, hogy abban a "sima" 6735 van, viszont az orosz 4PDA-n írta az egyik fórumozó, hogy jó lesz az a P-snek. Ajaj...
-
ghiottone
nagyúr
Az aksihoz képest nem jók az eredmények....
-
sptkyle
senior tag
Nekem tetszik.... ebből most egy használtat 30-35k körül be is vállalnék.
-
expander
senior tag
ertem en, hogy gozgep, de 2010ben tudtam utoljara max 720p-ben videozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged