-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
-
eventus
veterán
-
ferke72
aktív tag
válasz Hadeska22 #29173 üzenetére
Megvan a beállításokban a hogyan és miért teszi ezt a telefon,nem szívesen cserélem le én sem routert. Egyenlőre nem vesződöm vele, ha lesz d-linket fogok venni kérdés azzal muzsikálni fog e? lehet gépemen is elég lenne beállítani valamit mert telefon felől látom gépen őt visszafelé nem megy valamiért a kommunikáció. találtam hozzá beállítást bbin
ezt is próbáltam semmi változás. Hibára fut valamiért..Karácsonykor már nem tréningezem rajta majd talán két ünnep között ránézek hátha.
Boldog Ünnepeket nektek!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
ferke72
aktív tag
válasz Hadeska22 #29163 üzenetére
Kicsit szerencsésebb vagyok viszont huawei e587 router engem nem enged át gép és telefon között..beállításokban már mindent engedélyeztem amit eddig nem blackberry ennyit megérhet szerintem,én is gondolkodom váltok routert
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
sasa134
addikt
válasz Hadeska22 #6780 üzenetére
Szia,
grat a készülékhez és üdv itt.
A 10.2 .(0) nem leak, az a hivatalos. A 10.2.1 a leak - azt is fel lehet tenni. A topic nyitó poszt nem ad választ a kérdéseidre? Ott van link mind a hivatalos 10.2.0.424/429 OS frissítésre (leírás, források), ha nem menne levegőből (köszi T), valamint a leak 10.2.1 telepítésre is autoloaderrel.
A felsorolt appok közül Google Maps tökéletesen fut (Sachival telepítve, bar-ból). Emailekre natív appot minek? Ott a HUB. Sachival appok telepítése rém egyszerű: [link]
Sachihoz Win7 tuti jó, egy exe az egész, nem is kell telepíteni, elindítod és kész.A minimum rendszerkövetelményt nem tudom.
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest