Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hadeska22

    aktív tag

    válasz ripla #29196 üzenetére

    Ezt nálam is eljátszotta, igaz mindig akkor amikor sürgősen el kellett volna intéznem egy hívást, de kicsiny készülékem úgy gondolta ráér az még 6-7 percig.Nálam azt csinálta az előző 3db Z10-m, hogy nem érzékelte, ha megnyomok egy fizikai gombot, és azon bizony csak a restart, de volt, hogy az sem segített..Hanem szépen türelmesen meg kellett várnom azt a kerek 20-30 percet, míg meggondolja magát és nem menstruál tovább.

    Amit én személy szerint nagyon bírtam, hogy amikor bekapcsoltam a mobilnetet (ami eleinte 3G (2 perc) aztán edge-re vált automatikusan), akkor nem lehet vele egyszerre több dolgot csinálni. I mean.. Zeneszámok elkezdtek akadni szó szerint, mintha darálóba tettem volna. Utána csak megint a restart segített rajta.

    De ezer és kismillió rohadtul zavaró dolgot lehetne egy lapon említeni..Amit szvsz. csak az elvakult BB fanok kemény magja nem lát be, mert szerintük tökéletes a platform, stabil és sosem hagy cserben.

    (#29190) ferke72
    Oh, hát majd megnézem, de én sem fűzök hozzá sok reményt.Meg aztán most nekem sincs túl sok kedvem ezzel vesződni.Nem szeretnék új routert venni, egyszerűen nem érzem úgy, hogy az alig 1 éves Asus routerem ki kellene dobnom azért mert Blackberry-ék annyira töketlenek, hogy nem képesek megoldani egy - számomra legalább is -tökre alap dolgot.

    Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek :)

    [ Szerkesztve ]

    B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)

Új hozzászólás Aktív témák