- One mobilszolgáltatások
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Pepeninho #693 üzenetére
Koszi, de engem kimondottan a fizikai billentyuzetek osszehasonlitas erdekelne - gyakorlatilag az is teljesen formatlan a korabbi 3.7-es MM2 alatti billhez kepest. Azt meg teljesen termeszetesnek tartom, hogy a kepernyon tapicskolasnal barmilyen fizikai jobb, plane ha raadasul egy tepsid volt.
(Bar mar kezdem feladni, az ellenjelolt a z1 compact, amit szolgaltatotol nem dupla csak masfelszeres aron hozhatnek el, tkp. Q10 arban, de durvan nagyobb kijelzo, vizallo, stb. es tuti minden android progi megy. Itt meg ha jol olvastam - Q-s modelleken - a waze sem, csak a Z10-en.)
Csinaljon mar valaki egy qwerty slidert ami nem 2 evvel ezelotti speckokkal bir! Ha mondjuk egy z10 + slider lenne, egy pillanatig se gondolkoznek, nem elutasitom a bb10-et, csak az is egy kompromisszum, az alak is, a meret vs. kijelzo, es igy mar sok. Veletech-en az egyik sony-s pofaval beszelgettem, neki a nagyobbik pro-ja volt szinten, amig nem volt muszaj mar cserelni. De me'g az usa kinalataban se nagyon van qwerty slider ÉS nem tul gyenge hardver (sztem hd-s nincs is, a tobbseg 480x800 a jobbak 540x960, LTE-set egyet lattam persze csak kinti lte, 1G ramnal tobb egyikben sincs, de inkabb annyi se). Pedig ott me'g fizikai menugomb nelkuli samu qwerty is akadde ilyen amit szeretnek az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest