Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocscsi
csendes tag
Sziasztok! én novemberben rendeltem egy kártyafüggetlent az amazonról ... mikor először bekapcsoltam meglepődtem h nagyba virít a magentás telekomos logó, sebaj elfogadta a kártyám. kb 10 perc nézegetés után szépen kifagyott a kijelző a szivárvány minden színében tündökölve. restart, ok... az "álmodozás" csak ritkán működik és a töltés jelzés is oldalt .. néha felvillan egy két pillanatra de ez a két funkció abszolút nem megy.. szerintetek? virtual expert szerint minden jó... mindig csinál valamit amit nem tudok hova tenni, most épp akár hányszor leteszem hangjelzést ad, de kinek minek miért? szerintem kifogtam egy selejtet
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest