- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok! Bár ezt a fórumot kb senki sem olvassa, de a Z10 fórum mellett itt is megkérdezem: a képernyő a Z10 esetén nagyobb felbontású, de- úgy tűnik számomra - kissé fakóbb mint a Leap .
Szerintetek melyik jobb hosszabb olvasásra , böngészésre : a Z10 vagy a Leap ?
-
Ceftriaxone
aktív tag
Nem akarok flame-et, a Classic még a BlackBerry 10 OS-t használókat is megosztotta. Maradjunk annyiban, számomra nem szerepelt a szóba jöhető alternatívák közt...
Amúgy a kínai telefonokon is agyaltam, Xiaomi, Lenovo, Huawei/Honor, Meizu, de nem akartam kisregényt írni, melyik miért esett kis a Passport-tal szemben. -
Ceftriaxone
aktív tag
ja, és hozzátenném még, nem "rendszert" hanem telefont kerestem, a Z10 -ben az tetszett meg, hogy 50 k körüli áron kaphattam egy eléggé stabil, gyors, 2GB RAM-al rendelkező telefont (ráadásul a miénk 4G képes variáns volt) , ami még jól is nézett ki.
A Passportom története: eredetileg valami jó ár-érték arányú felsőbb kategóriás telefont akartam.
Először nagyon megtetszett a Lumia 1520 , de élőben szembesültem vele,-egyszerűen túl nagy számomra, nem fér a zsebeim többségébe, -bár továbbra is szuper ár/érték arányú phabletnek tartom, és akkor még olcsóbban lehetett hozzájutni európai garis új példányokhoz, mint most akár ázsiai eredetűekhez...Akkor gondoltam a Lumia 930-ra, de többek panaszkodtak összeszerelési hibákra (elálló kijelző) hiába volt amúgy szimpatikus a jó kamera meg a folyamatos működés , offline ingyenes világra szóló navigáció miatt.
A Samsung NOTE 4-et nagyon-nagyon jónak, de igen drágának tartom, (legalábbis számomra az lett volna).
Hasonlóan az iPhone 6 az árcimkével eleve kírta magát nálam a szóba jöhetők közül (amúgy persze nagyon jó teló lehet , nem szeretnék erről vitát nyitni.)Még az LG, vagy HTC csúcskategórás telefonjai szóba jöhettek volna (mondjuk az utóbbi szép, de szintén nem olcsó, és a kamerára csak mostanában van több gondjuk.) De az LG G2 és a drágább G3 valahogy akkor nem fogott meg, bár szimpatikusak voltak, az tény.
Aztán a Passport megtetszett, és láttam a tulajok szeretik!
Tényleg nagyon használható, emberbarát telefon.
Elég jó áron kaptam egy 3 GB RAM-mal, Snapdragon 801-el fölszerelt telefont, tűéles képernyővel, nagy aksival, és a Google Play is rárakható a meglevő 2 hivatalos alkalmazásbolt mellett (Blackberry World és Amazon Appstore ) . -
Ceftriaxone
aktív tag
Szia!
Számomra értelmezhetőnek tűnt a kérdésed, megpróbálom összefoglalni:
Magam 2 készülékkel kötöttem ismeretséget, a Z10 és a Passport.
Mindkettőnél jónak találtam az ár-érték arányt, igaz elég jó áron vettem mindkettőt.Tetszik az üzenetkezelés, a multitaszking, meg hamar "kézre áll a rendszer" ahogy használod.
Maga a rendszer stabil és gyors (bár főleg egyes androidos appok azért néha megfeküdhetik a gyomrát , és olyankor lagolhat, kisebb fagyások lehetnek, és az újabb frissítésekkel is voltak gondok sokaknak -de nekem pl. közel semmi ilyen sem volt. )Nagyon jó a prediktív szótár, jól lehet diktálni is.
Az egész hamar megszokható, megszerethető, és a tapasztalat szerint az androidos alkalmazások kb. 70-80 %-a is jól elfutkározik rajta. (eddig három olyan alkalmazás volt, ami nem futott, pedig elég sokat kipróbáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest