- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
kárátékutyá #230 üzenetére
Classicon nincs, de Z30 nekem is volt, a teljes képet soha nem tudtam kitenni, mert alapból csak egy kis részét engedte kijelölni.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
kárátékutyá #224 üzenetére
nekem volt leap, amikor kijött a 10.3.2 simán megjott rá OTA igaz telenoros vagyok nem t mobilos, de szerintem még kellene hogy találja, próbáld kártya nélkül wipe, és úgy rá keresni link el
-
l.sebestyen
senior tag
néha érdemes újra indítani a rendszert, most csináltam egy restartot, Juni 24. én volt utoljára kikapcsolva, és már csak 600 mb szabad memóriám volt, most újra 1,2 giga szabad ramot ír, gondolom az hogy pár hét és elfogy a ram, az is a jó kis android runtime velejárója, a régi BlackBerry 9360 am nem emlékszem hogy valaha is kikapcsoltam volna
-
l.sebestyen
senior tag
kijelzője szerintem szebb, jobban látható napfényben, a külső hanszóró szerintem a z30 ban jobb, akku idő kb. olyan lesz, de ezt még korai megállapítani (tegnap óta használom), ami a külsőt érinti szubjektív, de nekem tetszik, az anyaghasználata is rendben van, jó érzés kézbe venni, azt hogy ebben csak 1,5ghz processzor van, szemben a z30 1,7ghz-ével nem venném észre ha nem lenne leírva. Én egy nap után azt mondom nem bántam meg
-
l.sebestyen
senior tag
Én a Z30 at cseréltem le pont tegnap LEAP re, és nem értek egyett azzal hogy gagyibb mint a Z30, szerintem a kijelzője szebb, formára nekem bejön, a z30at 1 évig használtam, semmi gond nem volt vele, de kell az újdonság néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest