- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niarn
tag
sziasztok
nem tudom érdekel-e valakit az alábbi összefoglaló, engem érdekelt volna vásárlás előtt, így leírom, hátha
hosszas gondolkodás után, szóval vettem egy dtek50-et, mivel a z10 elég sok kompromisszumot követelt már (bár közel sem volt használhatatlan, így ha nem válna be a dtek akkor marad az).
az első amit a vásárlás előtt tettem, minden tesztet elolvastam – némelyik részrehajló, némelyik pozitív, de valljuk be, jobbára negatív hangot ütnek meg..
letöltöttem a használati útmutatóját, hátha a tesztekből kihagytak valamit, és a neten megnéztem sok fellelhető videót a telefonról.
az alábbi tapasztalatok az elmúlt néhány hét használat eredményei – mindenki döntse el maga, melyik negatív, melyik pozitív dolog:
- a hangszórók takaró rácsai (elől, hátul, alul, felül) sajnos elég rendesen gyűjtik a koszt
- a kijelző 4 sarkánál (a keret és a műanyag találkozásánál elől és hátul is) illesztési hézag van (gondolom koszt is gyűjt majd, most csak egy-egy szál szösz akad bele), de mivel más példányt nem láttam ez lehet csak nálam ilyen
- az akku valóban nem túl acélos (bár a doze jól működik, komoly használat nélkül – e-mail és egyéb fiókok szinkronja, állandó wi-fi, bluetooth, adatkapcsolat – elég jól bírja), komolyabb használat (és játék), a folyamatos képernyő használat azért beleharap az akksiba
- enyhén melegszik a telefon, ami annyira nem vészes, mint mondjuk a Mi4-nél volt, de azért néha hevül na
- a hang hívás közben kicsit fura – lehet ez nálam valami beállítással is összefügg, de volt már jobb telefonom is ebből a szempontból
- a kamera – hááát – hagy kívánni valót maga után. nem vagyok fotós, de néha azért lőne pár képet az emberfia.. a z10-é szerintem jobb volt, de mivel minden állítható, aki tud, és akar ezzel foglalkozni, biztos jó is lehet
- kiegészítő kevés van, és nem olcsó – idol 4s cuccok is jók hozzá, így azért szélesedik a skála
- hub remekül működik és ugye ingyenes (ami a Mi4-en nem működött – kérdés más droidon hogyan szuperál?), akár gyorsgombbal, akár csúsztatásos parancsikonnak beállítható (már-már BB10es feeling)
- a közel stock android nekem szimpatikus, semmi felesleges cullang
- programok letilthatók (így az alkalmazások közül is teljesen kikerülnek)
- főképernyős vezérlők jópofák, hogy a program gyors indítása elérhető innen a program megnyitása nélkül, az is okos
- a programozható gomb praktikus
- akinek ez fontos, a produktivitás menü (hub, naptár, jegyzetek, partnerek elérhetőek innen) oldalról kihúzható (jobb vagy bal oldalról, magassága állítható) ez is jó pofa
- hívásmenübe lépéskor a kedvenceket dobja fel (ahova magától beteszi a gyakran hívott számokat a hívások számának sorrendjében), a keresőbe íráskor azonban a teljes telefonkönyvet keresi nem csak a kedvenceket (és nem csak a hívásnaplót)
- a bekapcs gomb gyors kétszeri megnyomása megnyithatja a kamerát (asszem más appot is, de azóta nem piszkáltam mióta beállítottam, így nem emlékszem), tehát full zárt telefonnál is két gombnyomás és már fényképezhet is az ember
- a dupla koppintásos feloldás jól működik (mi band-el párosítva pin-es feloldáshoz is tökéletes, gyors)
- a dupla kopp vissza is zárja a képernyőt ha a főképernyőn történik
- a billentyűparancsok szintén hasznosak (sok van, kinek mire van szüksége) – dupla kopp, felold, billentyűparancs megnyom és mehet a móka (pl: partner hozzáadásához, és már mehet is a névjegyzékbe) - okos
- a programok hozzáférésének beállítása ugye 6 újítás, ebben a BB nem tudom hozott-e újat, az tény, hogy play áruházból telepítés után ha megnyitja az ember, csak a legszükségesebb hozzáférés van engedélyezve
- frissítés: amikor először bekapcsoltam, 2 frissítés települt (összesen kb 500mb körüli méretben), várom a következő okosságokat
- gyorstöltés: pár perc alatt komoly mennyiségű nafta adható neki, így nem kell órákat várni hogy a telefon használható legyen
- a memória elégnek bizonyul, néha van kisebb gondolkodás, de engem ez nem zavar speciel
- fagyás, újraindulás hírből sem. ennyire stabil droidom még nem volt
azt hiszem ennyi. aki gondolkodik a vásárláson, nézze meg élőben, slank kis eszköz, szerintem jól kézre áll, tokkal sem egy bumfordi telefon..
összességében ajánlanám.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hát mi lett a patinás kanadai gyártóval? Android rendszer, Alcatel telefon? Ettől még lehet jó, talán pont ez a koncepció dobja majd meg az eladásokat.
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest