- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.j.a.
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Eladnám a telefont, és szeretném alaphelyzetbe állítani a telefont. Blackberry ID-t is célszerű lenne kiütni belőle. Hol lehet alapra visszaállítani? -
m.j.a.
csendes tag
válasz
lezerpiramis #181 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
1. Ingyenes verzió akkor nincs?
2.Teljesen elfogadom, megoldom bis nélkül, csak kényelmi szempontból lett volna jobb.
3. Ugyanaz mint a második pontban
Amúgy nekem nagyon tetszik a telefon meg minden, csak volt (meg még biztosan lesz) néhány kérdőjeles dolog számomra.
Szuperextraokostelefonra annyira nem vágytam, android nem tetszett meg annyira, kellett a qwerty billentyűzet, és elérhető/elfogadható áron legyen, számomra ezek voltak a fő szempontok a kiválasztásnál.
Tetszik, na. -
m.j.a.
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete van meg a telefon nekem, és lenne néhány kérdésem.
1. Létezik blackberryre navigációs alkalmazás? Olyanra gondolok ami így akár rendesen mondja vagy elég ha csak mutatja folyamatosan hogy merre menjek. Olyat találtam ami kibassza elém a térképet meg a teljes útvonalat, de nem vezet rajta végig. Na szóval erre szeretnék megoldást.2.Facebook alkalmazás csak és kizárólag wifivel működik? Nem is elég neki a 3g?
3. Találtam gmail alkalmazást bb-re. Viszont betöltésnél kiír valami szerver hibát így hát töröltem is. Tudtok ajánlani valami email alkalmazást? Előfizetésem van meg internet is ugye (egyelőre elegendő adatforgalommal), és ilyen bes+bis szolgáltatást meg nem akarok most.
Egyelőre ennyi.
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest