- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ez az egyetlen telefon amiért jelenleg pénzt adnék ha sürgősen telefont kéne vásárolnom.
Nekem egyszerűen kellenek a fizikai gombok, ezerszer gyorsabban tudok rajta gépelni mint tapogatni a képernyőt... pedig van Apple iPod Touch 2nd gen-em meg egy Samsung Galaxy Gio-m... de rühellem őket mikor írni kell rajtuk...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Johnny194
aktív tag
ha lezuhan az ára, egy z10-re lehet én is benevezek
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
BrianDK
tag
Megjelenése óta egy Z10-re vágyom. Nem mondom, el vagyok most is a sajátommal - mert BB-t is használok - de az azért mégis csak... De ilyen drágán kell a francnak! Ne adják 40-ért, mert annyiért valóban kevés lenne, de adják 60-70-ért és máris egy csomóan - köztük én is - mennének és vennének. Egész egyszerűen nem értem, miért éri meg ülni rajta...
iPhone 7, Redmi Note 9
-
D.Orion
veterán
Szólok amcsi rokonnak, hogy Karácsonykor ha jön haza, akkor hozzon már el 100db-ot jó áron. Itt az aprón meg eladom néktek és Januárban megyek én is USA-ba.
Viccen kívűl nekem a Z10 tetszik és jó áron el is fogadnám. A jelenlegi ~100K-s ára mellett, inkább egy Nokia Lumia 925, ha már nem android és "megszűnő" gyártó mobilja kell, 925 egyébként is jó.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Ha olcsóbban adnák......
s24U+15p
-
sz.balazs.95
veterán
ha már ennyire nem tudják eladni, akkor passzolhatnának nekem egyet ingyen
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Schmidi
tag
Ha le is árazzák a készülékeket, minket nem hiszem, hogy érinteni fog. Ahogy anno a HP Touchpad leárazása sem jutott el hozzánk.
-
tjb007
nagyúr
Tiszta HP Touchpad/Pre 3 utánérzés.
-
BobChemistry
őstag
...és közben a t-mobil még mindig 110 körül árulja...előfizetéssel... :-(
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Polllen
nagyúr
Összerakták egy baromi jó rendszert, normális hw-val majd gyenge marketinggel drágán adták&túl is gyártották.
True story bro...
Crafter32
Mert a piacnak ennyiért nem kell.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
QwErTy42
addikt
Q10-et szeretnék olcsón.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
icezozo
addikt
én inkább veszek egy Z30at
http://qwankido.hu/
-
-
WinPho
senior tag
Az a fránya BB árazás!!!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz dreamdancer #21 üzenetére
Ez aztán a felfogás.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
DrDr.
csendes tag
Expansys-T már olyan sokszor lattam itt a forumon. Miert olyan jo onnan rendelni ?
-
dreamdancer
őstag
Ha egy csöpp eszük van, még karácsony előtt durván leárazzák és kiszórják a készletet, mert jövőre ipartörténelmi hulladékká válik az egész.
Nem a lényeg a fontos.
-
Xaels
félisten
2éves szerződéssel más csúcstelót is megkapni ennyiért odakint amik ár/érték arányt tekintve jobb vételnek tűnnek papíron és azokat még reklámozzák is rendesen.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FET-MEN
veterán
Lemegy áruk veszek mindkettőből, mert egyébként nagyon jó cuccok.
Iphone 7
-
HawerKing
őstag
potyán jöhetne a Z10 kb 40 ezerért
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
stargazerhu
aktív tag
Akkor ha lehetne én is egy jóárasított Z10-et kérnék!
-
tothmaxy182
őstag
Ez egy annyira profi OP-rendszer! Nagyon sajnálom, hogy ilyen csúfos véget fog érni. Persze maguknak is köszönhetik... Amennyibe pl a Z10 került megjelenésekor, háááát kevés ember ad ki annyi pénzt egy tök új OP-rendszerért...
Mindenesetre nekem nagyon tetszik az egész, és szívesen használnék egyet...
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
franc0
őstag
Szinte biztos hogy ki lesz szórva dömpingáron, de itthon ebből úgyis kimaradunk.
Marad az expansys. Q10-ért 250, Z10-ért 200 fontot bármikor kifizetek.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
littledon
tag
Kb... Pedig szerintem, ha valóban nagyon nyomott áron szabadulnának meg tőlük akkor annyi pozitívum még érhetné is őket, hogy talán megvenné olyan is aki egyébként nem. Jobb esetben még az OS-t is megszeretné... Marketing fogásnak szerintem nem lenne utolsó, ha már így elbaltázták...
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
gebro
aktív tag
Két Z10-re én is beneveznék, de nem hiszem hogy drasztikusan leesne az ára.
-
őstag
Na hátha kiszórják, most van egy ismerősöm az USA-ban xP
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz wertigo1984 #9 üzenetére
Az még csak kettő.
---
Majd az USA-ban fillérekért dobálni fogják, mint anno a Playbook-ot.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
wertigo1984
őstag
En is, nem erdekel ha nem tepsi meretu. De kapasbol 3-at vennek, egyet asszonynak meg egyet a lanyanak.
(#10) fi:zi'k .
Azt nem ertem, hogy ugye valamennyire BB-nel is figyelik a piacot, hogy melyik telo milyen arral jon ki amerikaban, EU-ban es esetleg tavol keleten. Ha latjak hogy van kereslet rajuk, akkor miert nem csokkentenek egy kicsit az aron?[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
BenHans
addikt
Vicceltek? Olcsóbban eladni? Naiv elgondolás. Ezek inkább bezúzzák...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Gergosz2
veterán
És ilyenkor fogalmazódik meg az emberben a kérdés:
Miért nem adják akkor olcsóbban??
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Ha egy z10-t akciósan hozzám vágnak 45-50ért..esküzöm megyek és veszek egyet, de erre vajnyi kevés esélyt látok jelenleg .Pedig jó kis programoz(hat)ó telefon lenne,na mindegy.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
papeti01
senior tag
idióták egyre simán én is beneveznék...
#proudfather
-
devast
addikt
Ezt nem teljesen értem... látták, hogy mennyi fogy. Akkor év közben miért nem állították le a gyártást ? Vagy legalább le kellett volna nagyon lassítani. Ezek is a cseh kettőt nézik, aztán csodálkoznak ha csődbe mennek...
-
Xaels
félisten
Én besegítek nekik szívesen egy Q10-et 40-ért átveszek a páromnak
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- XIAOMI 13T PRO 512Gb Mobiltelefon
- iPhone 13 / 128GB / Starlight / Gyári kártyafüggetlen (294)
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest