Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Ez nem teljesen így van! A főnököm hivatalból kapott egy céges BB telefont. Meg nem mondom a tipusát, olyan hibrid. Qwerty-s, de érintő kijelző is egyben. Nem utálja, gyűlöli, pedig mérnök, tehát nem hülye a kütyökhöz. Ugyan azt tapasztalta mint én is, a BB gondolkodása nem fehér embernek való. Szar a komplett menü rendszere, ráadásul, hogy megbolondították az érintő képernyővel....
Nem olyan egyértelmű a BB szupersége. Én se szerettem. Ettől függetlenül tökéletesen működő kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Becslések szerint öt-tízmillió eladatlan BlackBerry Z10 és Q10 modell állhat a kanadai gyártó partnereinek raktáraiban.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest