- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
daniel909 #140 üzenetére
Volt regen (~8 eve) olyan siemens telefonom (is), amin fölül közepen volt az ora, oldalt meg a tererö, akksi, stb. Akkor most kie volt elöbb?
Azon a fel centis savon ott fölül marha sokat nem lehet varialni, mit hova teszel..
Egyebkent valoban, sok hasonlo dolgot lathattunk mar mas rendszerekben, itt most atvettek azokat, amik jok, tovabbgondoltak es egybegyurtak. iOS-ben is van nehany dolog, ami nagyon jo, meg sok olyan ami nem, ugyan ez Droidnal is, meg minden mas rendszernel. Ami jo, azt miert ne fejlesszek tovabb?
Amugy ez a "Peek"-es cucc szerintem uj, legalabbis en meg mashol nem lattam, es nagyon bejövös. Kerdes, hogy pl egy lendületesebb görgetesnel böngeszöben vagy akarhol nem küldöm e hatterbe a programot a fölfele huzassal. -
-igu-
veterán
válasz
daniel909 #127 üzenetére
Azért ezt a Flow dolgot nem hiszem, hogy sűrűn láttad más szecskákon. Vagy a Balance ilyen egyszerű megoldását. Vagy azt a gépeléses megoldást, amit láttunk élőben. A Remember szekcióról ne is beszéljünk (milyen jól jött volna pár hete, amikor albérletet kerestem, és egy helyen tudtam volna a mail-eket, a találkozókat, a hirdetések linkjeit, mindent).
Egyébként meg ami egyedi, annak van egyénisége, hisz nem hasonlít másra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest