- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Ebben teljesen igazad van, csak nem olvastam végig a cikket. 45-28nm között óriási a különbség. Nem is értem, hogy merik kiadni ugyan azt a spect.
Ráadásul kizártnak tartom, hogy nem vinné HxDA-t egy frissítés után hazai szolgáltatóknál. Az iPhone is ugyan ebben a cipőben járt. 3 hónapot kellett rá várni. -
Igen a kamera manapság igen fontos. Az update gondolom nem marad el. Máshol ez bevett szokás. A cég elmondása szerint nagyjából az ájfon éves frissítésével megy az új gép kiadás, úgyhogy frissíteni kell majd.
Ha nem akarják, akkor majd a tábor kiveri a cégből. Sok esetben már a farok csóválja a kutyát. Lásd: fogyasztó.
Azért merem remélni a cég olvassa a felhasználók önszerveződő szakmai fórumait.
Sztem a nokia ott baxta el... -
sasa134
addikt
Nekem teljesen úgy tűnik, mintha nem vakuztak volna vele. A képe teljesen sötét, tehát nem volt fény, pedig a BB10 optikája fényerőben (f2.2-es) legalább olyan jó, mint a többi telefon. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha egy f2.2-es optikával és hasonló méretű szenzorral csak akkor tudsz ilyet csinálni, ha:
- nem vakuzol
- rövid expoidővel fotózolVárjuk meg a teszteket, az eddigi külföldi tesztek szerint valóban nem a legjobb aBB10 kamerája (nem is vártam), de az iPhone 4 minőségét szokták emlegetni.
Ahol van fény ott jó, ahol nincs, ott jön a zaj - mint minden telefonnál. Aki ezt el akarja kerülni, vegyen egy tükrös FF vázat meg fényerős optikákat és bika vakut.A Lumia optikai képstabilizása miatt azt teljesen felesleges beletenni ezekbe az összehasonlításokba - más kategória. DLSR vs kompakt.
-
zord01
senior tag
Ennek én nem sok értelmét látnám, pont amiatt, amit te is mondasz, hogy akkor hogy lövöd le? Több értelme van annak, hogy erőforrás kímélés szempontjából lelövi a rendszer az appot. Több az értelme, de egyeseknek (nekem nem) bosszantó lehet.
Azt azért tegyük hozzá, hogy ha a felhasználók ezen fognak lovagolni, sztem hamar feloldják ezt a korlátozást. 2 giga sok mindenre elég, ha nem is "mindenre"... -
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
Persze. Minden telepítés után felkínálja a futtatást, de előtte meg kell adni az alkalmazás megbízhatóságát (igen nem) a nem azt jelenti, hogy ha az app hozzá akar férni a telefonhoz, a felugró ablakban kell leokézni. A biztonsági engedélyek 3 fő csoportra vannak osztva
kapcsolatok - usb bt, telefon, gps, stb.,
kölcsönhatások - folyamatközi kommunikáció, média hozzáférés, beállítások, stb.
felhasználó adatai - email, fájlok, kulcstár, secure element, stb.3 lehetőségünk van az engedélyek szabályozására - engedélyez, saját (konfiguráció), tiltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest